sluiten

HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast verder onder nieuwe naam: Newtone

terug naar alle artikelen

image

Newtone, dat is de nieuwe merknaam van de gefuseerde accountants- en advieskantoren HLB Witlox Van den Boomen (gevestigd in Noord-Brabant), Koenen en Co en PKF Wallast. De rebranding symboliseert een volgend hoofdstuk voor de kersverse top 10-speler in de accountancy. Het nieuwe merk is de afgelopen maanden bekendgemaakt via een landelijke mediacampagne.

Newtone heeft een omzet van 150 miljoen euro en is vanuit 13 vestigingen actief voor duizenden klanten. Stephan Seijkens, CEO bij Newtone: “Newtone bouwt voort op 75 jaar ervaring. Onze visie is om het leidende advies- en accountantskantoor voor ondernemerschap in Nederland te zijn. De nieuwe naam en merkidentiteit manifesteren die visie en zorgen voor een duidelijke herkenbaarheid van onze geïntegreerde organisatie. Samen met 1.100 collega’s vormt Newtone een nieuw merk dat een fris geluid laat horen aan alle ambitieuze ondernemers en professionals die gericht zijn op een positieve toekomst. En daar zijn we trots op!”

Nieuwe naam, vertrouwd geluid

Klanten van Newtone zijn persoonlijk geïnformeerd over de naamswijziging. Zij blijven zakendoen met de voor hun vertrouwde gezichten. Daarnaast profiteren zij van de hoogwaardige en specialistische kennis die de multidisciplinaire aanpak van Newtone mogelijk maakt.

Tags

delen

Newtone

Professor Asserweg 8
5144 NC Waalwijk
0416-330505

newtone.nl/over-ons/vestigingen/waalwijk/ Lees meer >
Ook interessant