sluiten

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de meest gestelde vragen over Netwerk Brabant. Vind je het antwoord op je vraag niet terug? Neem contact met ons op.

Hoe kan ik het lidmaatschap opzeggen?
Reguliere lidmaatschappen worden elk jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan uiterlijk 1 maand voor verlenging van het lidmaatschap per mail. Bij premium lidmaatschappen stellen we de vraag of je wil verlengen, wil je dat niet dan kan je dat natuurlijk aangeven.

Hoe kom ik met een artikel op jullie site?
Stuur even een mailtje en we mailen je meer informatie of plannen een afspraak in. Het is maar net wat je het liefste wil.

Hoe word ik premium lid?
Bezoek een Brabants Netwerkontbijt, na afloop ontvang je een aanvraagformulier. Het bestuur van de betreffende groep zal beoordelen of je branche nog beschikbaar is en of je reden om lid te worden aansluit bij het doel van de groep.

Ik ben lid van Netwerk Brabant, mag ik ook het Brabants Netwerkontbijt bezoeken?
Je bent uiterlijk twee keer welkom om deel te nemen aan een ontbijt, daarna vragen we je of je je wil aansluiten als premium lid voor de specifieke groep.

Ik heb me aangemeld voor een event, kan ik nog annuleren?
Kosteloos annuleren voor een diner kan tot 12.00u de vrijdag voorafgaand aan de avond. Kosteloos annuleren voor een ontbijt kan tot 48 uur voor aanvang van de ochtend.

Is deelname aan de events bij het lidmaatschap inbegrepen?
Nee, voor zowel het Brabants Netwerkdiner als het Brabants Netwerkontbijt ontvang je apart een factuur. Het diner factureren we elke keer wanneer je je aanmeldt, het ontbijt factureren we voor een jaar vooruit.

Is een lidmaatschap persoonsgebonden?
Een regulier lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap: iedereen binnen het bedrijf mag er gebruik van maken. Een premium lidmaatschap is persoonsgebonden voor wat betreft het Brabants Netwerkontbijt. Wil iemand van je bedrijf deelnemen aan het Brabants Netwerkdiner dan is dat geen probleem!

Mag ik als regulier lid alle Brabants Netwerkdiners bezoeken of enkel in mijn eigen regio?
Je ontvangt uitnodigingen voor events die in jouw regio worden georganiseerd maar je bent in heel Brabant welkom. Events buiten je regio vind je terug op de website.

Moet ik lid zijn om een event te bezoeken?
Je mag maximaal 2x een event bezoeken alvorens te besluiten lid te worden.

Regulier of premium lidmaatschap?
Om deel te nemen aan het Brabants Netwerkdiner heb je een regulier lidmaatschap nodig. Om deel te nemen aan het Brabants Netwerkontbijt heb je een premium lidmaatschap nodig..

Waarom is een premium lidmaatschap duurder dan een regulier lidmaatschap?
Elke twee weken organiseren we op een vaste locatie een Brabants Netwerkontbijt, hier gaat voor ons als organisatie meer tijd inzitten. Daarnaast is branchebescherming van toepassing, door het lidmaatschap verzeker je jezelf van een plek en zijn andere bedrijven uit je branche uitgesloten.

Wat is de looptijd van een lidmaatschap?
De looptijd van een lidmaatschap is altijd 1 jaar waarbij we (reguliere) lidmaatschappen automatisch verlengen. Bij een premium lidmaatschap zullen we altijd de vraag stellen of we nog een jaar mogen verlengen.

Wat kost een regulier lidmaatschap?
€ 180- (ex. BTW) per jaar en het lidmaatschap loopt altijd 1 jaar vanaf de dag van aanmelding.

Zit ik steeds met dezelfde mensen aan tafel tijdens een Brabants Netwerkdiner?
Nee, we maken een tafelschikking waardoor je niet steeds met dezelfde mensen aan tafel zit. Je zit meestal ook niet aan tafel met mensen uit dezelfde branche of meer personen van één bedrijf.