sluiten

content-image content-image content-image

Adverteren

Zakenmagazine Netwerk verschijnt (vanaf 2020) 4 keer per jaar. Iedere editie heeft zijn eigen thema en is gevuld met relevante content.
Van het gedrukte magazine worden 7500 exemplaren verspreid en er bestaat ook een digitale variant die te lezen is op de website. Na verschijning van een editie word de content (ex advertenties) online geplaatst op alle relevante mediakanalen  ( LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram).

Het thema van editie 5, welke vanaf 19 december op de mat zal vallen, is “Talent”:
Hoe vind, behoud en ontwikkel je talentvolle werknemers? Je neemt werknemers aan die alles kunnen wat er te kunnen valt, en binnen een jaar zitten ze alweer bij de concurrent. Ook al doe je zo best, wijk je af van gebaande paden, nieuwe werknemers zijn met geen mogelijkheid te vinden. Een “baan voor het leven” bestaat niet meer, maar hoe zijn de talenten dan toch te managen? Een kwestie van keuzes maken en kleur bekennen. Het gaat er meer om dat de werknemer past in de cultuur van het bedrijf, of ze dezelfde mindset hebben.

Wens ondernemend Brabant het beste voor 2020 met je kerstgroet. Meer informatie

Wil je informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 085-0434883