sluiten

content-image content-image content-image

Adverteren

Zakenmagazine Netwerk verschijnt 6 keer per jaar. Iedere editie heeft zijn eigen thema en is gevuld met relevante content.
Van het gedrukte magazine worden 7500 exemplaren verspreid en er bestaat ook een digitale variant die te lezen is op de website. Na verschijning van een editie word de content (ex advertenties) online geplaatst op alle relevante mediakanalen  ( LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram).

Het thema van editie 3, welke vanaf 4 juli op de mat zal vallen, is “Lifestyle”:
Auto’s, eten, reizen, lezen, sporten, kleding. De ondernemer in zijn vrije tijd kan de mooie dingen van het leven waarderen. Maar is dit alles? Een lifestyle onderneming kan ook betekenen dat je bedrijf zo is ingericht dat het perfect past bij je levensstijl als ondernemer. Een lifestyle ondernemer kent geen scheiding tussen werk en privé want het bedrijf is een onderdeel van het leven. Je gaat dus ook niet voor de maximale omzet of groei, maar voor de maximale levensstijl. Of juist niet?

Wil je informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 085-0434883