sluiten

Adverteren

Online adverteren bij Netwerk Brabant voor meer bereik

Als ondernemer heb je een boodschap en een mooie missie. Een boodschap die verteld én gezien mag worden. Jouw product of dienst moet de wereld in.
 
Maar hoe doe je dat? Hoe breng je dit zó onder de aandacht dat het jouw potentiële klanten in Brabant bereikt? Hoe bereik je een grotere groep die overtuigd raakt van jouw bedrijf? En ook: hoe straal je een bepaalde autoriteit uit als je nog maar weinig naam- of merkbekendheid hebt?
 
Eerlijk is eerlijk: online je doelgroep bereiken, online adverteren en organisch verkeer creëren wordt er niet makkelijker op.

Online adverteren werkt

Toch hóéft je bedrijf laten groeien niet moeilijk te zijn. Je moet alleen wél weten waar je moet zijn. Heel simpel: bij Netwerk Brabant. Zo bereik je als eenpitter of MKB tot 150 medewerkers de juiste Brabantse klanten en ondernemers.
 
Online adverteren kan op verschillende manieren. Geen standaard of random advertenties, maar relevante zichtbaarheid binnen een ondernemend publiek. Van kleine, eenmalige uitingen tot een totaalpakket met alle voordelen. Zo is er altijd een manier die bij jou, je bedrijf en het budget past.

De mogelijkheden van online adverteren bij Netwerk Brabant

Kort en krachtig de doelgroep bereiken met een banner in de nieuwsbrief:

 Bereik:

Een ijzersterk verhaal, eventueel verzorgd door onze schrijver en fotograaf:

Bereik:

Optioneel:

Een combinatie van nieuwsbriefbanners, branded content en een bedrijfsprofiel in de bedrijvengids:

Online adverteren binnen een groot netwerk van Brabant geeft resultaten die je niet bereikt door geen actie te ondernemen.

Waarom online adverteren bij Netwerk Brabant?

Jezelf online laten zien binnen een groot netwerk in Brabant levert tal van voordelen op. 

Met online adverteren:

Waarom bij Netwerk Brabant? Netwerk Brabant is hét netwerkplatform van Brabant en heeft bewust een regionale focus. De tweewekelijkse netwerkontbijten en maandelijkse netwerkdiners die plaatsvinden in Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch worden druk bezocht. Online en offline is het bereik enorm.

Groeien met je bedrijf vereist actie, maar dan wel met de juiste partners. Je wil potentiële klanten in deze regio bereiken: ondernemers waarvan je weet dat ze óók willen groeien. Eigentijds en herkenbaar: adverteren met impact noemen we dat.

Wil je informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 085-0434883