Word lid

sluiten

content-image content-image content-image

Adverteren

Zakenmagazine Netwerk verschijnt 4 keer per jaar. Iedere editie heeft zijn eigen thema en is gevuld met relevante content. Van het gedrukte magazine worden 7500 exemplaren verspreid en er bestaat ook een digitale variant die te lezen is op de website. Na verschijning van een editie word de content (ex advertenties) online geplaatst op alle relevante mediakanalen  ( LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram).

Het thema van editie 2, welke vanaf 7 juli 2022 op de mat zal vallen, is “Mobiliteit”: Mobiliteit in de breedste zin, dus van fiets tot vrachtwagen. Transport over land, water en door de lucht. Maar ook arbeidsmobiliteit: hoe kunnen mensen doorstromen binnen de organisatie zodat ze langer verbonden blijven met het bedrijf. 

Netwerkbrabant.nl
Ruim 10.000 unieke bezoekers vinden iedere maand hun weg naar netwerkbrabant.nl. Nieuws, artikelen én bedrijfsprofielen worden goed gelezen en dat maakt onze website tot een belangrijke digitale zeepkist. Bovendien zorgt de wekelijkse nieuwsbrief voor versterking, want daarmee bereiken we nog eens ruim 19.000 ontvangers. Heb je behoefte aan maximale online zichtbaarheid? Denk dan eens aan de mogelijkheid Branded Content te plaatsen! 

Wil je informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: 085-0434883