sluiten

Archief

Vijf soorten vakanties die perfect zijn voor vrouwen
Als vrouw heb je misschien het idee dat de wereld aan je voorbij gaat, terwijl je in de weer bent met jouw dagelijks leven. Het idee van reizen en avontuur lijkt misschien ver weg, maar wie zegt dat je niet je eigen avontuur kunt creëren?
Goud en zilver als investering: een blik op waarde en toekomstperspectief
Wat is de goudprijs en wat is de actuele zilverprijs? Ontdek de waarde van goud en zilver en wat dit betekent voor uw investeringen.
Ondernemen met de overwaarde in het bedrijfspand
Heb je plannen om jouw bedrijfspand te verbouwen, heb je kapitaal of extra bedrijfsruimte nodig? Ondernemers die hun bedrijfspand bezitten kunnen de waarde in het pand herfinancieren.
Welke technologie past het beste bij jouw kijk behoeften?
Bij het zoeken naar een nieuwe televisie worden consumenten geconfronteerd met een overvloed aan keuzes, waaronder OLED, QLED en LED. Deze drie televisie technologieën hebben elk hun eigen unieke kenmerken en voordelen.
Hoe houd je de werk-privébalans als ZZP’er? Tips!
Steeds meer mensen worden vandaag de dag ZZP’er, iets wat ook goed te begrijpen is. Banen en het werk liggen voor het oprapen en daarmee grijpen steeds meer mensen de kans om voor zichzelf te beginnen.
Hoe koffie de sleutel biedt tot een slim relatiegeschenk
Relatiegeschenken worden door veel bedrijven ingezet om de banden met klanten, leveranciers of samenwerkingspartners warm te houden. Het is een blijk van waardering waarvan je als gever hoopt dat het loyaliteit bevordert. Maar een relatiegeschenk kan ook ingezet worden als een handig marketinginstrument, als je hem slim kiest.
3 tips om jouw kledingkast te minimaliseren
De capsule garderobe is tegenwoordig razend populair. Jong en oud, man en vrouw, iedereen is bezig om te minimaliseren. Dat is goed nieuws, want een minimale garderobe biedt veel voordelen.
Tips voor succesvol verkopen op Bol.com
Bol.com is een van de grootste online marketplaces en een ideaal platform om jouw producten aan een breed publiek te presenteren. Een belangrijk aspect van succesvol verkopen op Bol.com is het optimaliseren van je productvermeldingen. Hier zijn enkele waardevolle tips om jouw producten effectief te presenteren en de kans op verkoop te vergroten.
Financieel vangnet voor ondernemers bij ziekte
Het VoorzieningenFonds helpt ondernemers in het voorzien van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Veel ondernemers, met name in het MKB en ZZP’ers hebben hiervoor niets of onvoldoende geregeld. Dan is het VoorzieningenFonds dè oplossing.
6 verrassende bestemmingen voor jouw personeelsreis in 2024
Wil jij jouw personeel belonen na het behalen van targets met een incentive reis, hebben jullie een jubileum te vieren of wil je je meer richten op teambuilding? Een personeelsreis is dan een goed idee!
Waarom de nieuwste 5G-technologie onmisbaar is voor jouw bedrijf
Sinds de lente van 2020 is 5G te verkrijgen in Nederland en de opkomst van de nieuwe 5G-telefoons is groot. 5G bouwt voort op de eerdere 4G-technologie, welke uitkwam in Nederland in 2013.
Nieuw werk vinden: 7 Strategieën voor succes na ontslag
Je baan verliezen kan een stormachtige periode in je carrière zijn. Maar geen nood - elke wolk heeft een zilveren randje.