sluiten

Brabants Netwerkdiner

Binnenkort

Maximale impact met het Brabants Netwerkdiner

Iedere maand organiseert Netwerk Brabant vier keer een Brabants Netwerkdiner: één in de regio Breda, één in de regio Tilburg, één in de regio Eindhoven en één in de regio Den Bosch. Aangezien onze bourgondische provincie veel leuke restaurants te bieden heeft, vinden de diners altijd plaats op verschillende, unieke locaties. Tijdens deze bijeenkomsten gaan genieten en ontmoeten hand in hand.

Een ondernemersdiner voor Brabants MKB

Het gezelschap is divers, want onze leden komen uit alle sectoren van ondernemend Brabant. Samen vertegenwoordigen zij een breed netwerk bij bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Hoe ziet dit business-event eruit?

Het eerste halfuur is bedoeld voor ontvangst van alle deelnemers. In een ontspannen setting maak je kennis met de andere bezoekers en daarna gaan we aan tafel voor de eerste ronde. Per gang van het diner zit je aan een andere tafel zodat je je netwerk optimaal vergroot.

Op het menu tijdens het diner

Pitch. Vertel tijdens een elevator pitch wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Wees creatief en pitch op zo’n manier dat deze bij de andere deelnemers blijft hangen. Stel je zoekvraag zo concreet mogelijk, dat maakt de kans op succes groter.
Informeel kennismaken. Tijdens elke gang van het diner is er voldoende ruimte om naast de pitches van de deelnemers ook informeel kennis te maken. Dit geeft de avond en het contact wat meer diepgang.

Goed om te weten

Er is geen branchebescherming van toepassing, door een tafelschikking is gewaarborgd dat je niet met branchegenoten of meer personen van één bedrijf aan tafel zit. Deelname aan het diner is geheel vrijblijvend en mogelijk met beide lidmaatschappen: basis en premium.

Voorproeven?

Wil jij ook de meerwaarde van een breed netwerk ervaren, ben je een echte netwerker en hou je van een gezellig diner? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een Netwerkdiner. Klik door naar de regio van je keuze en meld je aan.