sluiten

Brabants Netwerkontbijt

Maximale impact met het Brabants Netwerkontbijt
Tweewekelijks organiseert Netwerk Brabant op vaste locaties een Brabants Netwerkontbijt. Leden en gasten lopen een kwartier voor aanvang binnen om op tijd aan tafel te gaan. Het ontbijt verloopt volgens een vaste structuur en aansluitend is er natuurlijk nog ruimte voor een kop koffie of thee. Vaste deelnemers komen uit verschillende branches, branchebescherming is van toepassing en een gevarieerd gezelschap is dus gegarandeerd.

Op het menu tijdens het ontbijt
Pitch Vertel wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent in je elevator pitch. Wees creatief en pitch op zo’n manier dat deze bij de andere leden en gasten blijft hangen. Stel je zoekvraag zo concreet mogelijk, dat maakt de kans op succes groter.
Podiumpresentatie Tijdens elk ontbijt krijgt één van de leden 10 minuten het podium. De 10-minuten presentatie is een buitenkans om de andere leden te laten kennismaken met je persoonlijke ambities, drijfveren, krachtige oplossingen of nieuwe producten/diensten.
Aanbevelingenronde Een korte rondvraag waarbij je aanbevelingen kunt doorgeven en waar je je relaties kunt bedanken voor een waardevolle connectie of ontvangen omzet.

Voorproeven?
Wil jij ook de meerwaarde van een breed netwerk ervaren, ben je een echte netwerker en is jouw branche nog niet vertegenwoordigd in deze groep? Dan maken we graag een keer kennis tijdens één van de ontbijten. 

We verwachten van alle leden een actieve houding en een positieve inbreng. Om succesvol te zijn is het belangrijk dat je tijd vrijmaakt in je agenda: voor de ontbijten en activiteiten, maar ook om de andere leden beter te leren kennen tijdens één-op-één gesprekken.

Er is geen match als je halen belangrijker vindt dan brengen, als je je oriënteert op het zelfstandig ondernemerschap of als je geen beslisser bent. Het Brabants Netwerkontbijt bestaat immers uit ervaren ondernemers die elkaar verder willen helpen.

Ontbijtgroepen