sluiten

Brabants Netwerkontbijt

Ontbijtgroepen

Geef je dag een succesvolle start met het Brabants Netwerkontbijt!

Gedreven ondernemers die elkaar vooruit willen helpen: dát is de kracht van het Brabants Netwerkontbijt. In een toegankelijke setting ontmoeten de leden elkaar eens per twee weken. Kort maar krachtig, want ondernemers moeten hun tijd zorgvuldig besteden. Toch valt de impact niet te onderschatten… 

Een ondernemersontbijt voor Brabants MKB

Het ontbijt staat open voor ambitieuze ondernemers die begrijpen dat je samen sterker staat dan alleen. Iedere groep bestaat uit een vaste kern deelnemers die elkaar helpen met tips, adviezen én opdrachten. Er is branchebescherming van toepassing, dus een gevarieerd gezelschap is gegarandeerd.

Hoe ziet een netwerkontbijt eruit?

Leden en gasten zijn tijdig aanwezig want we beginnen stipt op tijd. Het ontbijt verloopt volgens een vaste structuur, waarbij alle deelnemers de kans krijgen om zichzelf te presenteren. Na anderhalf uur is het ontbijt afgelopen. Voor wie wil is er aansluitend nog ruimte voor een kop koffie of thee.

Wat breng je mee?

We verwachten van alle leden een actieve houding en een positieve inbreng. Om succesvol te zijn is het belangrijk dat je tweewekelijks tijd vrijmaakt in je agenda. Zo haal je het maximale uit het ontbijt en leer je de andere leden gaandeweg steeds beter kennen.

Op het menu tijdens het ontbijt

Pitch. Vertel tijdens een elevator pitch wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Wees creatief en pitch op zo’n manier dat deze bij de andere deelnemers blijft hangen. Stel je zoekvraag zo concreet mogelijk, dat maakt de kans op succes groter.
Podiumpresentatie. Tijdens elk ontbijt krijgt een van de leden 10 minuten het podium. Dit is een buitenkans om de andere leden te laten kennismaken met je persoonlijke ambities, drijfveren, krachtige oplossingen of nieuwe producten/diensten.
Aanbevelingenronde. In deze korte rondvraag kun je aanbevelingen doorgeven en relaties bedanken voor een waardevolle connectie of zakelijke opdracht.

Goed om te weten

Er is geen match als je halen belangrijker vindt dan brengen, als je je oriënteert op het zelfstandig ondernemerschap of als je geen beslisser bent. Het Brabants Netwerkontbijt bestaat uit ervaren ondernemers die elkaar verder willen helpen. Dat is de kern én de kracht van het concept. Wil je deelnemen aan het Brabants Netwerkontbijt dan is een premium lidmaatschap nodig.

Voorproeven?

Wil jij ook de meerwaarde van een breed netwerk ervaren, ben je een echte netwerker en is jouw branche nog niet vertegenwoordigd in een ontbijtgroep? Dan maken we graag kennis met jou tijdens een Netwerkontbijt. Klik door naar de groep van je keuze en meld je aan.