Word lid

sluiten

Netwerkontbijt Eindhoven

Tijdens het ontbijt in Eindhoven komen onderstaande leden elke twee weken bij elkaar. Zij stellen hun netwerk in Eindhoven voor elkaar open, delen vakkenis, helpen elkaar aan leads en ondernemen zo succesvol. Daar waar nodig staan ze voor elkaar klaar.

Netwerk in Eindhoven

Eindhoven is een stad in beweging. Een échte stad, met een dorps karakter. Tijdens ons tweewekelijks netwerkontbijt ontmoet je collega-ondernemers en ervaar je de meerwaarde van een netwerk in Eindhoven. Ben jij gevestigd in Eindhoven of omgeving? Schuif eens aan, je bent van harte welkom. Neemt er iemand deel uit dezelfde branche? Als gast ben je altijd welkom om eens deel te nemen en de sfeer te proeven.

Onze netwerkevents

Netwerk Brabant organiseert tweewekelijks een netwerkontbijt in Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Tilburg en Eindhoven en maandelijks een netwerkdiner in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg. Onze events staan open voor alle ondernemers die begrijpen dat je samen sterker staat dan alleen.

Op het menu tijdens het ontbijt

Naast een heerlijk ontbijt staat er ook een elevator pitch op het menu. Daarin vertel je wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Daarmee zorg je ervoor dat de andere Eindhovense ondernemers jou kunnen helpen met hun netwerk.

Voorproeven in Eindhoven?

Ben je nog geen lid van Netwerk Brabant maar wil je een van onze netwerkevents in Eindhoven bijwonen? Geïnteresseerden zijn bij ons altijd welkom. Schuif eens aan en prik een vorkje mee! Je kunt je online eenvoudig aanmelden.

Premium leden

Rico in 't Ven
Ledencoördinator
Evikazia Groep

Karel Evers

EverCare B.V.

Vincent van Lierop
Voorzitter
Komma

Cees Mertens

Mens+

Connie Smits

Connie Smits | grafisch ontwerp

Janny Brusselers
Secretaris
De Effectiviteitstrainer

Ellen van den Wittenboer

Humentality

Feie Verouden

ClickTok

Marco Blonk

ITeamplay B.V.

Schrijf je in als gast