Events Word lid

sluiten

Netwerkontbijt Eindhoven

Tijdens het ontbijt in Eindhoven komen onderstaande leden elke twee weken bij elkaar. Zij stellen hun netwerk in Eindhoven voor elkaar open, delen vakkenis, helpen elkaar aan leads en ondernemen zo succesvol. Daar waar nodig staan ze voor elkaar klaar.

Onze netwerkevents

Netwerk Brabant organiseert tweewekelijks een netwerkontbijt in Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch en maandelijks een netwerkdiner in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg. Onze events staan open voor alle ondernemers die begrijpen dat je samen sterker staat dan alleen. 

Op het menu tijdens het ontbijt

Naast een heerlijk ontbijt staat er ook een elevator pitch op het menu. Daarin vertel je wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Daarmee zorg je ervoor dat de andere Eindhovense ondernemers jou kunnen helpen met hun netwerk.

Voorproeven in Eindhoven?

Eindhoven is een stad in beweging. Een échte stad, met een dorps karakter. Tijdens ons tweewekelijks netwerkontbijt ontmoet je collega-ondernemers en ervaar je de meerwaarde van een netwerk in Eindhoven. Ben jij gevestigd in Eindhoven of omgeving? Schuif eens aan, je bent van harte welkom. Neemt er iemand deel uit dezelfde branche? Als gast ben je altijd welkom om eens deel te nemen en de sfeer te proeven.

Premium leden

Rico in 't Ven
Ledencoördinator
Evikazia Groep

Karel Evers
Voorzitter
EverCare B.V.

John Wiersma

DeFotoMeneer

Cees Mertens

Mens+

Connie Smits

Connie Smits | grafisch ontwerp

Ellen van den Wittenboer

Humentality

Feie Verouden

ClickTok

Eric Rijnders

Claassen, Moolenbeek en Partners

Marieke Pisters

Marieke Pisters Familierecht advocaat & mediator

Eline Brouwers

Brouwers Reklame

Yvonne Westbroek

Marvon Executele

Jans van de Ven

Stichting ANDERS Eindhoven

Aschwin Warps
Secretaris
Heroo

Marcella Barella

Administratie- en Advieskantoor Marcella Barella

Schrijf je in als gast