Word lid

sluiten

Netwerkontbijt Tilburg

Tijdens het ontbijt in Tilburg komen onderstaande leden elke twee weken bij elkaar. Zij stellen hun netwerk in Tilburg voor elkaar open, delen vakkenis, helpen elkaar aan leads en ondernemen zo succesvol. Daar waar nodig staan ze voor elkaar klaar.

Netwerk in Tilburg

Tilburg is een stad in beweging. Een échte stad, met een dorps karakter. Tijdens ons tweewekelijks netwerkontbijt ontmoet je collega-ondernemers en ervaar je de meerwaarde van een netwerk in Tilburg. Ben jij gevestigd in Tilburg of omgeving? Schuif eens aan, je bent van harte welkom. Neemt er iemand deel uit dezelfde branche? Als gast ben je altijd welkom om eens deel te nemen en de sfeer te proeven.

Onze netwerkevents

Netwerk Brabant organiseert tweewekelijks een netwerkontbijt in Roosendaal, Etten-Leur, Breda en Tilburg en maandelijks een netwerkdiner in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg. Onze events staan open voor alle ondernemers die begrijpen dat je samen sterker staat dan alleen.

Op het menu tijdens het ontbijt

Naast een heerlijk ontbijt staat er ook een elevator pitch op het menu. Daarin vertel je wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Daarmee zorg je ervoor dat de andere Tilburgse ondernemers jou kunnen helpen met hun netwerk.

Voorproeven in Tilburg?

Ben je nog geen lid van Netwerk Brabant maar wil je een van onze netwerkevents in Tilburg bijwonen? Geïnteresseerden zijn bij ons altijd welkom. Schuif eens aan en prik een vorkje mee! Je kunt je online eenvoudig aanmelden.

Premium leden

Henk van Gils

Topdirection

Elton Backx
Voorzitter
De Heren Van Werk

Joery Martens
Secretaris
Zodoende

Marlon Maas
Ledencoördinator
Puntcommaas

Jeroen Reijns

Connesso Coffee

Lieke van den Eijnden

MARK advocaten

Fred van Etten

Geerts Financiële Dienstverleners

Marieke Dooremalen

Door Middel Van

Jitske Goeijers

Jits; jouw merkmaker

Schrijf je in als gast