unipartners_edited

Topstudenten delen kennis via UniPartners

Het rendement van je organisatie verhogen? Effectiever functioneren? Eindelijk aan de slag met dat vraagstuk wat al tijden in de ijskast ligt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wie zijn wij? UniPartners is een organisatie voor én door studenten. Op projectbasis zetten wij eindbachelor- en masterstudenten in bij bedrijven, om verschillende vraagstukken op te lossen. Onze missie is tweedelig: enerzijds bieden wij praktijkervaring voor studenten en anderzijds bieden wij organisaties toegang tot de meest recente academische kennis! Al sinds 1997 voorzien wij organisaties van betaalbaar advies voor iedere uitdaging. Door ons grote aanbod van studenten beschikken wij over iedere gewenste studieachtergrond. Op deze manier bieden wij advies op maat, waarbij UniPartners het project van A tot Z begeleidt.

Onze werkwijze heeft geresulteerd in veel succesvolle projecten op gebied van onder andere marketing, marktonderzoeken en procesoptimalisaties. Zo zijn wij afgelopen jaar aan de slag gegaan voor Optisport om te kijken hoe de gewenste cultuur en werkwijze zo snel mogelijk ingebed kon worden in de nieuwe accommodaties.

 Joeren van de Water – HR manager bij Optisport: “Op ons verzoek heeft de studentconsultant via UniPartners een onderzoek gedaan naar de beste manier om bestaande zwembaden die wij overnemen, zo goed en snel mogelijk binnen de Optisport context te brengen. Vrijwel alle aanbevelingen uit het rapport en de presentatie zijn overgenomen of worden verder onderzocht. Ik kan UniPartners met een gerust hart aanbevelen.”

Ook binnen het Tilburgse bedrijfsleven zijn wij trots op onze ambassadeurs.

Wim Bens – Directievoorzitter Rabobank Tilburg en omstreken:  “Rabobank Tilburg en omstreken werkt graag samen met UniPartners Tilburg om haar klanten in het MKB bedrijf te voorzien van advies en vooral verfrissende ideeën van jonge getalenteerde mensen met een academisch denk- en werkniveau. Een unieke kans voor ondernemers uit het MKB bedrijf om kennis te maken met de academische wereld en voor de studenten een unieke kans om de motor van het Nederlandse bedrijfsleven te leren kennen. Innovaties, vernieuwende ideeën, energie en enthousiasme worden door UniPartners gecombineerd met jarenlange ervaring, kennis en empathie voor de markt en klant. Onze accountmanagers adviseren hun klanten regelmatig om in gesprek te gaan met UniPartners Tilburg.”

Ook aan de slag met jouw uitdaging? De top consultants van morgen zitten bij UniPartners!

Cintha Moelands
PR-manager & Projectmanager

Stichting UniPartners Tilburg
Universiteit van Tilburg
Warandelaan 2, Kamer P0.3
5037 AB Tilburg
Tel:       +31 (0)13 466 8085
Mob:    +31 (0)6 39672562
cintha.moelands@unipartners.nl
UniPartners l LinkedIn