Events Word lid

sluiten

SOP! de schoonste autowasstraat van Tilburg

Tekst: Esther Nagtegaal

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Autowassen een vervelend klusje? Niet bij SOP! Autowas. De hypermoderne wasstraat is speciaal ingericht voor jouw gemak en houdt niet alleen je auto schoon – van binnen en van buiten – maar ook het milieu.

Milieuvriendelijk
Dat komt omdat het waswater voor de volle 100 procent opgevangen en gescheiden wordt. Het vuil blijft in de putten achter en wordt afgevoerd, het water wordt hergebruikt. SOP! wast ook niet met leidingwater, maar met grondwater dat gefilterd en gedemineraliseerd is. Dus geen kalkaanslag op je autoruiten. De shampoos wassen brandschoon en zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar, net als de waxen. Daarmee investeert eigenaar Jerry Maasbach in een duurzame, schone toekomst.
 
Gratis extra’s
Jerry houdt van auto’s én van schoon en netjes. Die twee combineerde hij in 2012 in een autowasstraat nieuwe stijl in Alblasserdam. In 2020 kwam daar een tweede vestiging in de Tilburgse Reeshof bij. Ruim van opzet, met gratis extra services zoals koffie, banden oppompen en interieurstofzuigers. Die staan bij SOP! niet op een timer. “Bij ons betaal je een all-in prijs en mag je zo lang doen over het schoonmaken van je auto-interieur als je wilt. Op het plein krijg je daar alle ruimte en mogelijkheden voor. Sommige klanten komen zelfs voor de gezelligheid”, vertelt Jerry.
 
Voordeel
Geen wachttijden, extra services, veel ruimte; SOP! is duidelijk gebouwd voor het comfort van de gebruiker, zowel particulier als zakelijk. Voor vaste klanten biedt Jerry dan ook abonnementen aan en een MultiTankcard-aansluiting. Ondernemers met een wagenpark nodigt hij uit om contact op te nemen. “Op rekening, op kenteken; het kan allemaal. We gaan graag in gesprek voor een passende, persoonlijke oplossing.”

Tags

delen

Ook interessant

Coffee3 innoveert en voegt sfeervolle Koffiehoek toe
Coffee3 groeit en innoveert. “Het leveren van koffie en andere dranken, die het op de werkvloer aangenaam maken, vraagt ook om vernieuwing.” Daarmee onderstreept directeur Marc Bozon het belang van zaken als duurzaamheid, energiebesparing en de nieuwe entiteit van de firma, de cosy Koffiehoek.
Bedrijven denken vaak pas aan innoveren als het te laat is
Een bedrijf dat nieuwe kansen wil grijpen, doet aan innovatie. Maar hoe haal je het beste resultaat uit je innovatieproces? Thijs Janssen van Duxer heeft daar wel een antwoord op.
AFAS-team van Van Oers Accountancy & Advies leidt naar efficiënter werken
Innovatie en techniek. Bij Van Oers Accountancy & Advies hebben ook die aspecten een prominente plaats in de bedrijfsvoering. Sterker nog, de adviseur staat met het AFAS-team instanties en ondernemers terzijde als het gaat over bredere IT-vraagstukken zoals implementeren, automatiseren en optimaliseren van processen.
De mooiste reis maak je samen met Pelikaan Groepsreizen
Een personeelsreis is niet alleen leuk voor de medewerkers, maar heeft ook veel voordelen voor de werkgever. Het resultaat van een groepsreis met het personeel is bijvoorbeeld een hecht team vól energie en vertrouwen.