Events Word lid

sluiten

Aanpak Covebo Uitzendgroep vertaalt zich in motivatie en productiviteit

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Covebo Uitzendgroep werkt vanuit het hart van de logistieke branche aan de bezetting op de werkvloer van productie- en logistieke bedrijven. Vanuit de vestiging in Tilburg voorzien Rober de Boer, Remco Donders en hun team zo’n zevenhonderd, voornamelijk, arbeidsmigranten van een werkplek in Midden-Brabant (Tilburg/Waalwijk).

Maar ook huisvesting, transport en verzekeringen zijn door Covebo optimaal geregeld. “We hebben recruiters in het buitenland en delen met de uitzendkrachten, voordat ze naar Brabant komen, wat hen hier te wachten staat.” De Boer wijst daarmee op huisvesting, het bedrijf waar ze gaan werken, werkduur, mobiliteit en verzekeringen. De stellingen met werkschoenen bij de entree van het kantoor aan de Marga Klompéweg 11 zijn al een positief signaal van de aanpak van Covebo. “Vanaf het eerste moment creëren we niet alleen werk maar ook voorzieningen, duidelijkheid en rust”, zegt Donders. “Juist die aanpak vertaalt zich op de werkvloer in motivatie en productiviteit.”

Covebo koppelt een coördinator aan een groep werknemers. Dat is zowel voor hen als voor het betreffende bedrijf het aanspreekpunt. “Dat uit zich in weinig verloop van arbeidskrachten maar ook in prima prestaties en groei van onze organisatie.” De Boer doelt daarmee op ontwikkeling die de vestiging Tilburg/Waalwijk doormaakt in Midden-Brabant. In de twee jaar dat het bedrijf nagenoeg autonoom in Tilburg/Waalwijk actief is zijn er op dit moment zevenhonderd mensen op dagbasis werkzaam. “Mede te danken door onze compacte organisatie. We tonen betrokkenheid en waar nodig kunnen we snel schakelen. Belangrijk in onze branche”, ervaart De Boer. Covebo Uitzendgroep Tilburg/Waalwijk is een onderdeel van een organisatie van 32 vestigingen in Nederland, goed voor 8000 werknemers waarvoor ook zaken buiten het werk goed zijn geregeld.    

Tags

delen

Covebo Productie & Logistiek

Zevenheuvelenweg 8
5048 AN Tilburg
013-7620950

www.covebo.nl Lees meer >

Ook interessant

Covebo zorgt dat het werkt
Het gaat goed met de werkgelegenheid in Nederland. Dat heeft ook een keerzijde. Want terwijl het aantal banen groeit, zijn kandidaten steeds moeilijker te vinden. Dat kan een behoorlijke wissel trekken op groei en continuïteit, ook voor bedrijven in Brabant.
“Brabant moet bijblijven om zijn interessante vestigingsklimaat te behouden”
Andere tijden vragen om andere antwoorden. Als Noord-Brabant de motor wil blijven van de Nederlandse economie, dan zijn oplossingen nodig voor de problemen van nu.
Groeien met je bedrijf
Ben jij klaar om je bedrijf verder te professionaliseren? Met de praktische tips van financieel expert Marjan Heemskerk leer je alle kansen benutten op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.
Coen van Rooij en zijn team laten alles waar leer op, aan of in zit leven
Leer leeft. Sterker nog, Coen van Rooij en zijn team laten oud leer dat is aangetast door de tand des tijds opnieuw leven. ”Een dankbaar materiaal”, zegt Coen, die interieurs van auto’s maar ook leer van meubilair en interieurs restaureert. En dat gebeurt in Waalwijk met liefde en gevoel voor het object én uiteraard voor het leer.