Drukwerk

Sign People, De sign- en promotiespecialist van Tilburg en omstreken

Voor alles waar een logo of naam op kan, ben je bij Sign People aan het juiste adres. Zodra je bij Sign People binnen loopt, wil je meteen gaan shoppen: een showroom boordevol werk- en promotiekleding, pennen, relatiegeschenken en nog veel meer. Sign People is niet voor niets dé sign- en promotiespecialist van Tilburg en omstreken. Naast een showroom beschikt Sign People ook over een werkplaats waar dé specialiteit van het bedrijf naar voren komt. Daar worden wekelijks meerdere (personen)auto’s, bestelbussen, aanhangers etc. voorzien van een nieuwe look.

Autobelettering
Autobelettering is één van de meest rendabele vormen van reclame. Met een eenmalige investering genereer je dagelijks veel exposure en bereik je duizenden potentiële klanten. Het team van Sign People heeft jarenlange ervaring op het gebied van autobelettering. Naast autobelettering verzorgt Sign People ook het blinderen van ramen.

Met autobelettering van Sign People is jouw auto altijd jouw visitekaartje

Carwrap
Carwrappen is het wrappen/inpakken van een auto met gegoten vinyl folie. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Sign People, je kunt je auto laten wrappen in een matte, glans of reliëf kleur. Je kunt ook kiezen voor alle kleuren van de regenboog. Naast het unieke uiterlijk van je auto biedt carwrapping andere voordelen zoals: een goede bescherming van de lak, lak verkleurt niet, makkelijk te vervangen of verwijderen en krasbestendiger dan autolak.

Van ontwerp tot montage
Sign People verzorgt niet alleen de montage, ook het ontwerp kan door Sign People verzorgd worden. Of het nu gaat om het ontwerp, het printen, het plotten of het monteren, alles gebeurt in eigen huis. De materialen die ze gebruiken zijn van de beste kwaliteit zoals de folies van Avery, Hexis en 3M. Van personenauto’s tot vrachtwagens, een kleine bestickering of een complete carwrap, Sign People verzorgt het van A tot Z.

Benieuwd naar de mogelijkheden van autobelettering en carwrap? Neem voor meer informatie contact op via info@signpeople.nl of 013-7620184. Op www.signpeople.nl vindt je ons uitgebreide portfolio, neem een kijkje een laat je inspireren.

Sign People
Jellinghausstraat 26, 5048 AZ Tilburg
T 013-762 01 84
info@signpeople.nl
www.signpeople.nl