3-BEDRIJFSPROFIEL Cuisine Catering 1 pagina_edited

Cuisine Catering, een team met goesting

Wie aan België denkt, denkt aan gastronomisch tafelen. Terecht, vindt Bram Gers, manager van Cuisine Catering. En daarom verzorgt hij diezelfde hoogstaande Belgische gastronomie nu ook over de grens, in de regio’s Tilburg en Eindhoven. Na het succes van vorig jaar zien we Cuisine Catering terug op de Mini Netwerk Contactavond van 24 september bij Crown Business Center in Rijen. En weer gaan Bram en zijn team de aanwezigen in de watten leggen met exquise huisgemaakte gerechten en een tot in de puntjes verzorgde service.

Hetzelfde hoge niveau
Alles moet van hetzelfde niveau zijn. Het eten, de wijnen, de logistiek, de presentatie, de bediening. Brams team bestaat dan ook uit louter mensen die op hoog niveau hebben gewerkt. “Ik ben er trots op om met zo’n team te kunnen samenwerken. Het zijn uitermate vakbekwame mensen die de nodige vrijheid krijgen om zichzelf te ontplooien en initiatief te nemen. Ik betrek hen bij alles”, vertelt Bram trots. Ze verstaan niet alleen hun vak, ze scheppen er eer en genoegen in om het de gasten aan niets te laten ontbreken. In België hebben ze daar een woord voor: goesting.

Het eten, de wijnen, de presentatie, de bediening; alles moet van hetzelfde hoge niveau zijn

Proeve van bekwaamheid
Die goesting is 24 september het ‘geheime ingrediënt’. Het menu dat Cuisine Catering de gasten van Netwerk Brabant die avond voorschotelt, blinkt uit in verfijning, vakmanschap en versheid. Het is een proeve van wat het team kan betekenen voor de – veelal zakelijke – klanten die zij nu ook in Nederland kunnen bedienen. En dat hoeft heus niet ‘op sjiek’ te zijn, ook een buffet met dj is mogelijk. “Alles kan”, zegt Bram resoluut. Alleen één ding niet: concessies doen aan de kwaliteit.

Cuisine Catering
Parklaan 22/14, 2300 Turnhout
T +32 4888 19352
info@cuisinecatering.be
www.cuisinecatering.be