ondertekeningBL

Bogaerts & Groenen advocaten verhuist hoofdkantoor van Boxtel naar ‘s-Hertogenbosch

Foto v.l.n.r. Claudia Mennen, CFO Brand Loyalty, Jos van der Wijst en Kim Albert, bestuurders B&G.

Dienstverlening vanuit de drie grote Brabantse steden
Voor Bogaerts & Groenen advocaten wordt 2019 een jaar van veranderingen. Het hoofdkantoor van Bogaerts & Groenen verhuist per 1 april 2019 van Boxtel naar ’s-Hertogenbosch.  Naast de  nieuwe vestiging op de Brainport Industries Campus in Eindhoven en het reeds bestaande kantoor in Tilburg is het dan in de drie grote steden van Brabant gevestigd.  Maar het kantoor blijft ook actief in Boxtel.

Bogaerts & Groenen advocaten is sinds 1974 gevestigd in Boxtel. De verhuizing van het hoofdkantoor naar ’s-Hertogenbosch is dus een hele stap. Bestuursvoorzitter Kim Albert: “We zijn er aan toe om onze vleugels verder uit te slaan en daar te gaan zitten waar onze klanten zich bevinden.  ’s-Hertogenbosch is onze natuurlijke habitat. We verhuizen naar een prachtige, inspirerende plek. Midden in de bruisende stad waar we ons netwerk hebben, maar wel goed bereikbaar zijn. Samen met onze vestigingen in Eindhoven (BIC)  en Tilburg (Entrada) zijn we dan gevestigd op aansprekende plekken in de drie grote Brabantse steden. Maar vanzelfsprekend blijven we ook actief op de Boxtelse markt door onze ontvangstlocatie en aanwezigheid in lokale netwerken.”

Hoofdkantoor ’s-Hertogenbosch; denken in kansen
Het nieuwe hoofdkantoor wordt gevestigd op de 2e verdieping van het gebouw van Brand Loyalty aan de Lekkerbeetjesstraat in ’s-Hertogenbosch. Kim Albert: “Het is een prachtige eigentijdse en inspirerende locatie, die we gaan inrichten met veel glas en transparantie. Onze advocaten en medewerkers krijgen hier de ruimte om optimaal en efficiënt samen te werken in specialistische teams.  Dat vraagt de nieuwe advocatuur ook. Ons credo: ‘ziet meer, doet meer’ voeren we met volle overtuiging door. Dat betekent dat we vanuit de verschillende vakgebieden onze gespecialiseerde advocaten in kunnen zette n voor het beste advies. Hierdoor kan een ondernemer in kansen denken in plaats van problemen.”

Nevenvestiging Eindhoven; Brainport filosofie
Op 1 februari 2019 opent de nevenvestiging in Eindhoven, op de Brainport Industries Campus, de fabriek van de toekomst. De Brainport Industries Campus is een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. Bogaerts & Groenen advocaten wil er vanuit deze locatie naar streven om samenwerking en (open) innovatie, geheel in de ‘Brainport’ filosofie,  te laten slagen.

Daarnaast blijft het kantoor actief op de Tilburgse markt vanuit de vestiging in Entrada in Tilburg. En uiteraard blijven cliënten welkom op de bezoeklocaties in Boxtel en Oisterwijk.

Op de website van Bogaerts & Groenen is een speciale pagina ingericht om relaties op de hoogte te houden van de vorderingen van de bouw in Eindhoven, de verbouwing  en inrichting van het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, de voorbereidingen voor de verhuizing en de openingsactiviteiten.

Voor meer info: www.bgadvocaten.nl