52-EVENTS Bij Vermeer 1 pagina_edited

Bij Vermeer, bourgondisch genieten in de Tilburgse Piushaven

Uitzicht over het water en eten en drinken uit alle windstreken; de Piushaven is ‘the place to be’ in Tilburg. Ooit voerde de textielhandel er de boventoon, nu floreert er de horeca. Vlakbij de brug vind je Bij Vermeer. Een jonge horecaonderneming, gerund door twee jonge horecaondernemers: Christ en Nannie Vermeer. Ze serveren met hetzelfde gemak een viergangendiner als een borrel. Tijd om eens nader kennis te maken. Daarom zijn we er in februari te gast tijdens de Mini Netwerk Contactavond.

Bistro met borrelgehalte
“Bij Vermeer is een bistro met een hoog borrelgehalte”, vertelt Nannie Vermeer. “We willen vooral laagdrempelig zijn. Bij ons kom je gewoon binnen voor waar je zin op dat moment zin in hebt. Een portie bitterballen of een driegangenmenu, het kan allemaal.” Op de kaart prijkt ook ‘Bij Vermeer proeven’. “Een wandeling door de kaart waarbij je van verschillende gerechten een kleine portie krijgt. Een soort verrassingsmenu. En dat kan zowel bij de lunch als bij het diner.”

Ongedwongen en persoonlijk
De sfeer is er losjes en ongedwongen. Bij Vermeer kan dan ook van alles. “Gezellig dineren, lekker wijntjes drinken, maar ook bedrijfsborrels en netwerkbijeenkomsten”, somt Nannie op. De moderne, huiselijk ingerichte ruimte leent zich uitstekend voor groepen van verschillende groottes. Sommige delen zijn makkelijk af te sluiten voor wat meer beslotenheid. Bij Vermeer is ook makkelijk bereikbaar: vlakbij de belangrijkste toegangswegen en met gratis parkeergelegenheid op een steenworp afstand. Wat het menu zal zijn op 18 februari blijft nog even een verrassing. Eén ding is zeker: Christ en Nannie zorgen er persoonlijk voor dat het hun gasten aan niets ontbreekt.

Inschrijven voor:  Mini Netwerk Contactavond maandag 18 februari

Bij Vermeer
Kempenaarplaats 156, 5017 DZ Tilburg
T 013- 8228200
info@bijvermeer.nl
www.bijvermeer.nl