Events Word lid

sluiten

“Zelf live koken is de kers op de taart”

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Met Pure Food & Pure Taste heeft Gülnur Nielen een welverdiende plek veroverd als vooraanstaand culinair expert voor zakelijke lunches en diners binnen de Brainport regio. Maar deze veelzijdige onderneemster biedt meer dan alleen (h)eerlijke en gezonde gerechten. Haar Instagramaccount is een dagelijkse inspiratiebron voor kookliefhebbers: "Ik ben geen foodblogger, maar laat zien wat ik doe en geef tips. Daar krijg ik veel leuke reacties op. Het borrelt bij mij altijd van de ideeën.”

De vrijheid als ondernemer
Haar Turkse achtergrond bracht haar al van jongs af de passie voor koken; hét fundament van haar onderneming. Gülnur's carrière in gastronomie was echter ook een strategische beslissing, om werk en privé in balans te brengen. Na jarenlang als accountmanager door Nederland te reizen, koos ze voor haar gezin: "Ik wilde mijn dochter zien opgroeien. En de vrijheid die ik nu als ondernemer heb vind ik heerlijk.”
 
Samen eten en drinken verbindt
Passievol, ambachtelijk en authentiek, daar draait het om bij Gülnur: "Ik wil een match hebben en ga graag voor de langetermijnrelatie.” Zo leidde een proefopdracht tot een langdurige samenwerking met Bulsink, waar ze met een team dagelijks een gezonde lunch verzorgt voor ruim 50 personen. Gülnur heeft doelbewust geen vaste locatie en geen vast personeel, maar werkt intensief samen met vertrouwde partners. "Ik gedij bij afwisseling op diverse locaties en zelf live koken is voor mij de ultieme beleving. Puurheid is essentieel; geen bewerkte ingrediënten, en alles wat ontbreekt op locatie regel ik persoonlijk. Maatwerk is mijn handtekening, weg van standaardmenu's. Ook de kookworkshops die ik geef pas ik aan, afhankelijk van het doel. Is dat om koken te leren of voor de teambuilding? Samen koken en genieten van een wijntje verbindt."

Tags

delen

Pure Food & Pure Taste

0641986438

www.purefoodandpuretaste.nl Lees meer >

Ook interessant

‘t Verrassende ondernemersverhaal achter Mr. Brown Specs & Beans
Gertjan de Bruijn is een pionier die met én de Hogere Hotelschool in Maastricht én de opleiding tot opticien, een verrassend pad naar de optiekwereld bewandelde. Beide liefdes kwamen 8,5 jaar geleden bijeen in de originele optiekzaak Mr. Brown Specs & Beans, die het traditionele opticienimago doorbrak.
Schop eens wat klanten buiten!
Zorgeloos en ontspannen naar je werk is voor sommigen goed te doen. Als je kinderen je huis zo nu en dan omtoveren tot oorlogsgebied kan het zelfs een zegen zijn dat je naar je collega’s mag. En daar ook nog voor betaald wordt. Maar zorgeloos en relaxed naar je eigen bedrijf… dat is toch vaak een
stevige uitdaging.
Wekke | BBM Schoonmaakdiensten; Waar kwaliteit standaard is
In Nederland is Wekke | BBM Schoonmaakdiensten een gerenommeerde naam in de schoonmaaksector, erkend met het Keurmerk Schoon van Schoonmakend Nederland, inclusief specialisatie in Glas- en Gevelreiniging. Elke dag staan de betrokken en gedreven medewerkers klaar om klanten volledig te ontzorgen in alle schoonmaakdisciplines.
‘In alles wat we doen staat de praktijk centraal’
Op de campus van De Rooi Pannen staat een uniek onderwijshotel waar studenten de kans krijgen om praktijkervaring op te doen. Het hotel beschikt over 16 hotelkamers, 3 conferentiezalen en 2 restaurants, en straalt door zijn authenticiteit en historie een bijzondere sfeer uit.