Events Word lid

sluiten

Best Credit Management: de kunst van persoonlijk debiteurenbeheer

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Het was toeval dat Tamar van Tuijl via de automotive branche in de wereld van debiteurenbeheer, incasso en cashflowmanagement kwam. 12,5 jaar geleden startte ze haar bedrijf Best Credit Management.

Tamar's aanpak is uniek en persoonlijk, ze gaat met mensen in gesprek om te begrijpen waarom betalingen uitblijven: “In debiteurenbeheer zijn twee smaken: kán iemand niet betalen of wíl iemand niet betalen? De kunst is om dit te achterhalen en op basis van het antwoord een passend plan te maken. Als je een klein beetje consideratie toont met een situatie, dan heb je al 200 punten gewonnen. Ook ondernemers winnen bij ons debiteurenbeheer. Wij nemen dat van hen over, zodat zij zich kunnen focussen op hun onderneming. Bovendien zorgen we dat ze hun geld sneller krijgen, dat ze vervolgens weer kunnen investeren.” 
 
Ondernemen is een jongleeract
Wat vindt ze zo leuk aan ondernemen? “Het is als jongleren met 36 balletjes tegelijkertijd, daar geniet ik van. Ik kan klanten op vele fronten van dienst zijn. Hoewel we heel veel binnen de automotive branche opereren, bieden we ook diensten aan andere bedrijfstakken. Zo hebben we een reclamebureau, een energiemaatschappij en de enige Apple Reparatieservice van Nederland in ons klantenbestand.” 
 
Een nieuw hoofdstuk
Het naderende koperen jubileum van Best Credit Management markeert een moment van bezinning en groei: “We willen we onze dienstverlening uitbreiden en ook ondersteunen in personeelsdiensten. Daarnaast groeiden we met inmiddels zes mensen uit ons jasje. Binnenkort verhuizen we daarom naar een groter kantoor aan De Dieze 28B in Best, waar we op 10 november ons 12,5 jarig bestaan gaan vieren.. Een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Best Credit Management.”

Tags

delen

Best Credit Management

Vijverweg 17
5683CX Best
0499464245

www.bestcm.nl Lees meer >

Ook interessant

‘t Verrassende ondernemersverhaal achter Mr. Brown Specs & Beans
Gertjan de Bruijn is een pionier die met én de Hogere Hotelschool in Maastricht én de opleiding tot opticien, een verrassend pad naar de optiekwereld bewandelde. Beide liefdes kwamen 8,5 jaar geleden bijeen in de originele optiekzaak Mr. Brown Specs & Beans, die het traditionele opticienimago doorbrak.
Schop eens wat klanten buiten!
Zorgeloos en ontspannen naar je werk is voor sommigen goed te doen. Als je kinderen je huis zo nu en dan omtoveren tot oorlogsgebied kan het zelfs een zegen zijn dat je naar je collega’s mag. En daar ook nog voor betaald wordt. Maar zorgeloos en relaxed naar je eigen bedrijf… dat is toch vaak een
stevige uitdaging.
Wekke | BBM Schoonmaakdiensten; Waar kwaliteit standaard is
In Nederland is Wekke | BBM Schoonmaakdiensten een gerenommeerde naam in de schoonmaaksector, erkend met het Keurmerk Schoon van Schoonmakend Nederland, inclusief specialisatie in Glas- en Gevelreiniging. Elke dag staan de betrokken en gedreven medewerkers klaar om klanten volledig te ontzorgen in alle schoonmaakdisciplines.
‘In alles wat we doen staat de praktijk centraal’
Op de campus van De Rooi Pannen staat een uniek onderwijshotel waar studenten de kans krijgen om praktijkervaring op te doen. Het hotel beschikt over 16 hotelkamers, 3 conferentiezalen en 2 restaurants, en straalt door zijn authenticiteit en historie een bijzondere sfeer uit.