sluiten

"Websites laten aansluiten bij de informatiebehoefte van je klant"

Fotografie: Geeke van Dijck

Schrijver: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Zorgeloos ondernemen betekent dat je op digitaal gebied je zaken goed op orde hebt. Denk eens aan een samenwerking met Before Sales. Dit Zaltbommelse bedrijf is specialist in online groei. Dat begint met een goede website en webshop. Daarnaast ziet eigenaar Job Janssens een stijgende vraag naar de speciale webapplicaties en softwarekoppelingen die hij en zijn developers team bouwen: “Voor jouw klant zijn kwaliteit en leversnelheid niet onderscheidend genoeg meer. Als bedrijf moet je dus blijven evolueren als je wilt dat je boodschap wordt opgemerkt door je doelgroep. Daar begint het heldere verhaal van Before Sales.”

Digitaal maatwerk

“Before Sales levert digitaal maatwerk, zoals websites, webshops, webapplicaties en koppelingen met externe software. Onze klanten zijn voornamelijk mkb’s. Voor de één is een website simpelweg een representatief visitekaartje. Klanten op het gebied van productie, gezondheidsdienstverlening en accountancy hebben meestal meer wensen. Bijvoorbeeld omdat zij bepaalde gegevens uit hun productieprocessen, voorraden of CRM-pakket willen koppelen met hun website of webshop. Om het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgever te achterhalen, starten we met een gedegen inventarisatie.”

Websites en webshops

“Websites bouwen we in WordPress of Laravel. Ook nemen we het beheer en de techniek van bestaande websites over om deze sneller te maken, uit te breiden of om het design te wijzigen. Optimalisatie beperkt zich bij ons niet tot vindbaarheid. Verwacht dus niet bij de eerste afspraak een betoog over zoekmachineoptimalisatie (SEO), want de gebruikerservaring (UX) is belangrijker. Wij laten de website namelijk doelgericht aansluiten bij de informatiebehoefte van je klant. Before Sales test dit al tijdens de bouw. Aan de hand daarvan verbeteren we de UX door aanpassingen aan het design en de content, of door gerichte informatiepagina’s toe te voegen. Ook bij het ontwikkelen van webshops gaat Before Sales op die manier te werk. We letten goed op actuele wensen en de verwachtingen voor de toekomst. Zo voorkomen we dat we een WooCommerce-webshop bouwen terwijl de eigenschappen van Magento beter passen. Of andersom.”

“Door koppelingen en speciale applicaties te bouwen, zorgt Before Sales voor meer efficiency”

Koppelingen en applicaties

“Door koppelingen te maken voor gegevensuitwisseling met bestaande software en door speciale applicaties te bouwen, zorgt Before Sales voor meer efficiency. Een voedselverwerkend bedrijf dat bestellingen vanuit drie verschillende portals ontving, spaart dubbel werk uit nadat we alle interne gegevensstromen geautomatiseerd hebben en het CRM-systeem hebben vervangen door een weboplossing. Voor een coachorganisatie hebben we een e-learningsysteem ontwikkeld waarmee cliënten zonder tussenkomst lessen kunnen volgen en toetsen kunnen maken. Voor een handelsbedrijf is een Afas-koppeling gemaakt naar een applicatie die automatisch berekent hoeveel pallets er nodig zijn per bestelling. Bij een productiebedrijf is dankzij onze softwarekoppeling de planning van de verschillende batches voortaan op schermen af te lezen. Zomaar wat voorbeelden.”

Doorontwikkelen

“Wat Artificial Intelligence (AI) is, weet inmiddels iedereen. Wij zijn ons alweer aan het voorbereiden op de volgende tendensen, zoals voice search. Dat is het ingeven van zoekopdrachten met je stem in plaats van het toetsenbord. Omdat getypte zinnen volgens andere taalregels worden ingegeven dan ingesproken opdrachten, passen we de zoekstructuren zodanig aan dat bezoekers vinden waar ze voor komen. Het team van Before Sales ontwikkelt oplossingen voor Mkb’s die zorgeloos en toekomstgericht willen ondernemen. Zij zijn daarom van harte welkom met hun digitale uitdaging.”

Tags

delen

Before Sales

Wichard van Pontlaan 86
5302XC Zaltbommel
0418 519995

www.beforesales.nl Lees meer >
Ook interessant