sluiten

Talent tijdelijk en full focus inzetten

terug naar alle artikelen

image

Miss Troubleshooter is een netwerk met zelfstandig ondernemers die doen waar ze super goed in zijn. “Met hun passie en talent kunnen ze jou tijdelijk met full focus (uit de brand) helpen. Projectmanagers, relatiemanagers, PR & Communicatie, juridisch secretaresse, virtual assistants, noem maar op. Miss Troubleshooter biedt de oplossing, met een breed netwerk van experts voor de zakelijke dienstverlening”, vertelt eigenaar Esther de Vroomen doelgericht. 

Doen waar je goed in bent

Voor iedereen geldt dat wanneer je doet waar je goed in bent je er meer energie van krijgt. De partners van Miss Troubleshooter kiezen er stuk voor stuk voor om hun talent beschikbaar te maken voor iedereen. Virtueel of bij jou op kantoor. Met 100% aandacht werken ze aan de klus die jij ze geeft.

Is dat niet duur?

Onterecht leeft het beeld dat een zelfstandige duur is. Een vaste medewerker een project ‘erbij’ laten doen, zorgt voor extra werkdruk. En wat als het zijn of haar talent niet is? Dan kost het nóg meer tijd en negatieve energie, met alle gevolgen van dien. Bovendien heb je niet de verantwoordelijkheden van een werkgever, want een ZZP’er staat niet op de loonlijst.

Quick WINS

Je huurt iemand in die met een frisse blik naar jouw organisatie kijkt. Dat levert nieuwe inzichten en kansen op. Je bent een stuk flexibeler. Bovendien wordt het werk gewoon goed gedaan. Bijvoorbeeld, je huurt tijdelijk een relatiemanager in om bestaande klanten aandacht te geven. Daar zit het laaghangend fruit waar je snel een quick win kunt behalen. Of een virtual assistant die een goede funnel voor nieuwe klanten inricht. Reken uit je winst! Bovendien heeft Miss Troubleshooter altijd achtervang klaar staan om een collega waar te nemen.

Talent inhuren? Of ben je zelf dat talent dat wil aansluiten als partner van Miss Troubleshooter? Neem dan contact op!

Foto: LINK fotografie

Tags

delen

Miss Troubleshooter

Markt 17
4875 CB Etten-Leur
0653956655

www.misstroubleshooter.nl/ Lees meer >
Ook interessant