sluiten

Fluffy Rabbit fietst, loopt hard en wandelt voor goede doel

Fotografie: John Wiersma

Schrijver: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

In een wereld waarin medische zorg een onvermijdelijke realiteit is voor veel gezinnen, is een Ronald McDonaldhuis een warm toevluchtsoord om dicht bij hun zieke kind te kunnen zijn. Ook Fred en Liesbeth Rommes hadden die prettige ervaring in de niet zo prettige omstandigheid dat hun dochter ziek was, gelukkig kwam het goed met haar. Fred en Liesbeth wilden daarna graag iets terugdoen. Niet alleen voor het Ronald McDonaldhuis waar ze hadden mogen verblijven, maar voor álle Ronald McDonaldhuizen. Ze richtten Fluffy Rabbit op, genoemd naar het knuffelkonijn dat symbool staat voor de huizen. Het doel van de stichting is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de huizen, die volledig afhankelijk zijn van vrijgevigheid en donaties.

Fluffy Rabbit

Inmiddels heeft de stichting een uitgebreid netwerk aan vrijwilligers die zich jaarlijks verenigen in verschillende Fluffy Rabbit teams tijdens de zogenoemde HomeSport Events. Fred: “Samen leggen we al wandelend, hardlopend en fietsend kilometers af om fondsen te werven voor de Ronald McDonaldhuizen. Als stichting faciliteren we onze teams en zorgen we er tegelijkertijd voor dat elke bijdrage rechtstreeks naar de huizen gaat die we ondersteunen.”

Hoe kunt u helpen?

Voor bedrijven die overwegen om Fluffy Rabbit te steunen, biedt de stichting verschillende mogelijkheden aan. Van diverse sponsorpakketten tot laagdrempelige acties, zoals de 'nachtzoen', waarbij een gezin een overnachting in een Ronald McDonaldhuis wordt aan geboden. Met een gedetailleerde lijst van opties, waaronder sponsoring in natura en deelname aan de sportieve evenementen, is er voor elk bedrijf een passende manier om bij te dragen aan dit belangrijke initiatief.

Graag nodigen Fred en Liesbeth iedereen uit om hen te helpen en er op die manier voor te zorgen dat de Ronald McDonaldhuizen kunnen blijven bestaan. En dat is heel belangrijk onderstreept Fred nog eens: “Elke steun, hoe klein ook, maakt een groot verschil in het leven van gezinnen met zieke kinderen. Naast financiële steun verwelkomen we ook donaties in natura en vrijwilligerswerk van individuen en bedrijven. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek waar zorg en steun altijd binnen handbereik zijn voor degenen die dat het meeste nodig hebben. Dus namens alle ouders en gezinnen die in hun moeilijkste tijden profiteren van de steun van de Ronald McDonaldhuizen en alle vrijwilligers van Fluffy Rabbit, bedankt voor uw vrijgevigheid.”

Meer informatie? Neem contact op met: fred@fluffyrabbit.nl

Tags

delen

Ook interessant