sluiten

Een website of webshop van Before Sales is doelgericht ontwikkeld en technisch uitstekend uitgevoerd

Fotografie: Laurens Janus

Schrijver: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Een goede website of webshop combineert design, inhoud en techniek. Job Janssens van Before Sales weet alles van digitaal maatwerk. Job en zijn team starten altijd met de klantvraag. “Heeft de klant genoeg aan een online uithangbord of is er behoefte aan een volledig digitaal platform met koppelingen naar boekhoudprogramma’s en voorraadbeheer bijvoorbeeld? Before Sales verzorgt het allemaal, inclusief de technische ontwikkeling. Websites van a tot z dus.”

Overzichtelijke stappen

“Met de aanpak van Before Sales staan websites en webshops in enkele overzichtelijke stappen als een huis. We starten altijd bij het doel. Is de website puur een digitale informatievoorziening of bedoeld als webshop waarin de bezoeker wordt geprikkeld tot aankopen? Bij aanvang van zo’n gesprek zijn opdrachtgevers soms nog wat voorzichtig, omdat ze niet weten of hun wens uitvoerbaar is binnen budget. Gelukkig zijn we gewend om goed door te vragen. Zij ontdekken meestal dat er meer mogelijk is dan gedacht. Wij zijn er om hen te adviseren, zodat een website of webshop geen kostenpost wordt, maar een zinvolle investering.”

Projectplan

“Na de inventarisatie volgt het projectplan met daarin de verwachtingen, eisen en wensen. Niet iedereen wil een compleet nieuwe website. Het komt regelmatig voor dat ons team gevraagd wordt om het beheer van een bestaande applicatie over te nemen of om maatwerkfunctionaliteiten te programmeren. Before Sales is sterk in techniek. WordPress, Laravel, WooCommerce en Magento zijn op dat gebied bekende namen. De templates hiervoor ontwikkelen we zelf, omdat we willen zorgen voor een uniek eindresultaat en uitstekende technische prestaties.”

“Door opdrachtgevers mee te nemen in de ontwikkeling van hun website of webshop, bouwen we het beste fundament.”

Stappen

“In de stappen die volgen, krijgt de webapplicatie steeds meer vorm. We maken een wire-frame, ofwel een schetstekening waarin is aangegeven wat waar komt te staan. Vanzelfsprekend houden we meteen rekening met de look and feel. Aansluitend werken we het paginadesign verder uit. Dat is de fase waarin een klant steeds meer gevoel krijgt bij het eindresultaat. Je ziet dan het effect van de designkeuzes die je maakt. Hoe groot de afbeeldingen worden ten opzichte van de tekst bijvoorbeeld. Op deze manier nemen we met elkaar meteen de eerste besluiten over content.”

Ontwikkeling

“Door opdrachtgevers mee te nemen in de ontwikkeling van hun website of webshop, bouwen we het beste fundament. Via live of online presentaties tasten we af of de klant behoefte heeft aan nog meer visuele houvast in de vorm van een mockup met aanklikbare navigatie-items en de mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen. Als alles akkoord is, starten onze programmeurs met de daadwerkelijke bouw, de controles en de oplevering. De content ontwikkelen we in overleg. Het internet vraagt namelijk om een eigen aanpak bij fotografie en het schrijven van webteksten. Onze mensen weten hoe een boodschap moet worden overgebracht en houden rekening met Google-eisen. Ook in SEO kan Before Sales veel betekenen.”

Tevreden klanten

“Elke opdracht levert een uniek eindresultaat en tevreden klanten op. Zij waarderen Before Sales vanwege onze uitstekende nazorg en service. En niet te vergeten vanwege onze klimaatneutrale supersnelle webhosting. Een website of webshop van Before Sales is doelgericht ontwikkeld en technisch uitstekend uitgevoerd. Digitalisering die past bij de ondernemerswensen van vandaag.'

Tags

delen

Before Sales

Wichard van Pontlaan 86
5302XC Zaltbommel
0418 519995

www.beforesales.nl Lees meer >
Ook interessant