sluiten

Digitaliseer uw bedrijf

terug naar alle artikelen

image

De tijd van handmatig gegevens verwerken is voorbij. Tegenwoordig willen klanten steeds meer in minder tijd. Maar hoe kunt u als bedrijf voldoen aan die steeds hogere verwachtingen van uw klant? Het antwoord is simpel: digitaliseren. En WEBZIES kan u daarmee helpen.

Meer voor minder

Hoe krijgt u meer klanten in minder tijd? Simpel. Digitaliseer uw werkprocessen. Het handmatig verwerken van klantgegevens en bestellingen is een tijdrovende, dure en vaak oninteressante klus. En het elke week up-to-date houden van partnerpagina’s is ook geen taak die snel is afgerond. Tijd die u liever en beter kunt besteden aan het groeien en optimaliseren van uw onderneming. WEBZIES bied hiervoor diverse programma’s en bijbehorende ondersteuning aan.  

Optimaliseer de Customer Journey

Maar wat brengt het digitaliseren van de werkprocessen u nou in de praktijk? Als eerste is de Customer Journey. De Customer Journey is het proces waarin uw klant gaat van koopintentie, aankoop tot aan ontvangst. En met digitaliseren kunt u dit proces tot wel 80% versnellen. Verzamel automatisch leads, verwerk automatisch de aankopen en facturen en laat de verzending van producten vrijwel automatisch verlopen. Zo kunt u de klant snel en optimaal bedienen.

Verbeter uw bedrijf

Het versnellen en versimpelen van de Customer Journey is niet het enige voordeel van het digitaliseren van uw bedrijf. Daarnaast bieden digitalisatieprogramma’s ook een duidelijk inzicht in de algehele prestaties van uw bedrijf. Krijg bijvoorbeeld inzicht in waar de klant afhaakt in het aankoopproces, welke processen u nog kunt verbeteren en hoe u uw bedrijf kunt laten groeien. Ontvang rapporten over de prestaties van uw bedrijf en implementeer direct verbeteringen. Binnen een fractie van de tijd die het normaal zou kosten is uw bedrijf gegroeid en naar een hoger niveau getild.

Tags

delen

WEBZIES

Tongelresestraat 60F
5611VK Eindhoven
0402889910

www.webzies.nl Lees meer >
Ook interessant