sluiten

ABC Olie levert nieuwe generatie brandstoffen voor schoner rijden

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Ze zijn alleen nog niet voor ieder type voertuig beschikbaar. Gelukkig hebben de brandstofproducenten ook niet stilgezeten. De nieuwe generatie brandstoffen is een stuk schoner en vandaag al beschikbaar. Bij ABC Olie, inclusief deskundig advies.

Transitie


“We zitten midden in een grote transitie” stelt operationeel manager Arjan Leijtens. “Elektrisch rijden heeft de toekomst, maar voor toepassingen als zwaar transport over land en water is dat nog niet mogelijk. Toch zijn er mogelijkheden om direct een betere milieuprestatie te leveren. ABC Olie heeft daar brandstoffen voor, die veel minder uitstoot produceren dan de traditionele.”

Duurzamere opties

Voor een duurzamer wagenpark zijn er verschillende opties, afhankelijk van het type vervoermiddel. “We hebben bijvoorbeeld CNG, dat heel geschikt is voor stadsvervoer”, legt Arjan uit. “Diesels rijden een stuk schoner met GTL Fuel, een synthetische diesel die tot 68 procent bespaart op stikstofuitstoot en 50 procent op fijnstof. Minder uitstoot, maar ook een schonere motor en het grote voordeel is dat bestaande diesels er zonder aanpassing op kunnen rijden.”

De beste oplossing

Het is een kleine greep uit de eigentijdse Shell-brandstoffen van ABC Olie, verkrijgbaar bij de groothandel en bij tankstations in Tilburg en omgeving, waar de milieubewuste ondernemer uit kan kiezen. Wat past het beste bij jouw situatie? Ook daar heeft ABC Olie het antwoord op. De productadviseurs van ABC Olie hebben een goed beeld van wat er op dit moment te krijgen is. Zij weten als geen ander welke oplossing past bij jouw wagenpark.

Tags

delen

ABC Olie

Goirke Kanaaldijk 28
5046AT Tilburg
013-5425200

www.abcolie.nl Lees meer >
Ook interessant