sluiten

Aanpak Covebo Uitzendgroep vertaalt zich in motivatie en productiviteit

Schrijver: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Covebo Uitzendgroep werkt vanuit het hart van de logistieke branche aan de bezetting op de werkvloer van productie- en logistieke bedrijven. Vanuit de vestiging in Tilburg voorzien Rober de Boer, Remco Donders en hun team zo’n zevenhonderd, voornamelijk, arbeidsmigranten van een werkplek in Midden-Brabant (Tilburg/Waalwijk).

Maar ook huisvesting, transport en verzekeringen zijn door Covebo optimaal geregeld. “We hebben recruiters in het buitenland en delen met de uitzendkrachten, voordat ze naar Brabant komen, wat hen hier te wachten staat.” De Boer wijst daarmee op huisvesting, het bedrijf waar ze gaan werken, werkduur, mobiliteit en verzekeringen. De stellingen met werkschoenen bij de entree van het kantoor aan de Marga Klompéweg 11 zijn al een positief signaal van de aanpak van Covebo. “Vanaf het eerste moment creëren we niet alleen werk maar ook voorzieningen, duidelijkheid en rust”, zegt Donders. “Juist die aanpak vertaalt zich op de werkvloer in motivatie en productiviteit.”

Covebo koppelt een coördinator aan een groep werknemers. Dat is zowel voor hen als voor het betreffende bedrijf het aanspreekpunt. “Dat uit zich in weinig verloop van arbeidskrachten maar ook in prima prestaties en groei van onze organisatie.” De Boer doelt daarmee op ontwikkeling die de vestiging Tilburg/Waalwijk doormaakt in Midden-Brabant. In de twee jaar dat het bedrijf nagenoeg autonoom in Tilburg/Waalwijk actief is zijn er op dit moment zevenhonderd mensen op dagbasis werkzaam. “Mede te danken door onze compacte organisatie. We tonen betrokkenheid en waar nodig kunnen we snel schakelen. Belangrijk in onze branche”, ervaart De Boer. Covebo Uitzendgroep Tilburg/Waalwijk is een onderdeel van een organisatie van 32 vestigingen in Nederland, goed voor 8000 werknemers waarvoor ook zaken buiten het werk goed zijn geregeld.    

Tags

delen

Covebo Productie & Logistiek

Zevenheuvelenweg 8
5048 AN Tilburg
013-7620950

www.covebo.nl Lees meer >
Ook interessant