sluiten

Interessante producten om aan te bieden op je stand bij een netwerkevenement in Brabant

terug naar alle artikelen

image

Ben je van plan om deel te nemen aan een netwerkevenement in Brabant en ben je op zoek naar interessante producten om op je stand aan te bieden? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog zullen we enkele suggesties geven voor producten die de aandacht van potentiële klanten trekken. Lees verder om meer te ontdekken!

Werksneakers

Het eerste interessante product om aan te bieden op je stand bij een netwerkevenement in Brabant zijn hippe werkschoenen. Veel bedrijven hebben namelijk moeite met hip overkomen en tegelijkertijd goed voor hun werknemers zorgen. Op dit soort evenementen is het dan ook een goed idee om werksneakers aan te bieden. Deze schoenen zijn casual qua look, maar beschermen werknemers nog steeds tegen gevaren die loeren op de werkvloer. Dit is dus een interessant gat in de markt.

Lokale lekkernijen

Wat is nu beter om het ijs te breken dan iets heerlijks uit de regio aan te bieden? Lokale lekkernijen zijn een fantastische manier om een praatje te beginnen en echt een band te scheppen met de bezoekers van je stand. Denk aan heerlijk zachte Brabantse worstenbroodjes of een ambachtelijk gebrouwen biertje uit de streek. Het mooie is dat je hiermee niet alleen een gemoedelijke sfeer creëert, maar ook nog eens de lokale economie steunt.

Interactieve spelletjes

Hoe zorg je ervoor dat ze nog lang napraten over jouw stand? Simpel! Interactieve spelletjes zijn de sleutel. Denk dan aan een korte quiz over een onderwerp in jouw vakgebied of een ludiek behendigheidsspel waarbij de winnaar een kleine prijs kan winnen. Zorg ervoor dat het iets is dat snel te spelen is, zodat je geen lange rij vormt en iedereen een kans geeft. Dat maakt het niet alleen super gezellig, maar ook een mooie kans om op een speelse manier je expertise te tonen.

Educatieve materialen

Educatieve materialen zijn niet alleen informatief, maar geven ook een meerwaarde aan de bezoekers. Denk aan handige cheat sheets of snelle gidsen die jouw expertise in een notendop weergeven. Mensen hebben hierdoor het gevoel echt iets van waarde in handen te hebben wat ze thuis nog eens kunnen doorbladeren of misschien zelfs op kantoor kunnen laten zien. Het biedt tevens een prachtige kans om jouw contactinformatie op een subtiele manier mee te geven. Zorg ervoor dat het er professioneel uitziet maar nog steeds persoonlijk voelt.

Monsters van je producten

Gratis samples zijn een geweldige manier om bezoekers van een evenement kennis te laten maken met je producten. Ze geven mensen de mogelijkheid om iets nieuws te proberen zonder dat ze zich verplicht voelen meteen een aankoop te doen. Zo'n kleinigheidje blijft vaak bij en zorgt voor positieve mond-tot-mondreclame. Zorg ervoor dat je samples representatief zijn voor wat je te bieden hebt en makkelijk mee te nemen zijn. Dit is niet alleen een vriendelijk gebaar, maar het kan ook de aanzet zijn tot extra sales.

 

delen

Ook interessant