sluiten

De voordelen van een eigen garagebox

terug naar alle artikelen

image

Heb jij al eens nagedacht over het huren van een eigen garagebox? Bijna overal in ons land is het mogelijk om een garagebox te huren en dat kent vele voordelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de boxen van GaragePark Nederland. In dit artikel vertellen we alles over de voordelen van je eigen garagebox.

Wat is een garagebox?

Een garagebox is een afsluitbare parkeerruimte die je vaak kunt huren rondom parkeergelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld een garage huren in Breda. Wanneer jij deze box huurt, heb jij de sleutel en ben jij de enige die daarbij kan. Hoewel je in je garagebox dus prima een auto kunt parkeren, kun je er ook nog tal van andere dingen mee doen.

Opslag van spullen

Wanneer je een eigen onderneming hebt, aan het verbouwen bent of een tijd moet overbruggen tussen twee woningen in, heb je misschien niet echt een plek waar je je spullen kunt laten. Een garagebox is de perfecte plek voor de opslag van spullen. Een garagebox is bijvoorbeeld echt een uitkomst voor studenten die tijdelijk weer bij hun ouders gaan wonen, maar wel verwachten om na een korte periode weer iets voor zichzelf te zoeken.

Flexwerkplek

Wanneer je een eigen onderneming hebt, of gewoon veel vanuit huis werkt, komen de muren van je eigen woning soms van alle kanten op je af. Sommige mensen worden heel passief van thuiswerken, terwijl anderen zichzelf juist consequent overwerken. Een garagebox kan echt een uitkomst zijn als je veel thuis werkt. Zeker wanneer je veel met je handen werkt, bijvoorbeeld omdat je een klusbedrijf hebt, kan werken in een garagebox heel prettig zijn. Niet alleen heb je een plek om naartoe te gaan en thuis te komen (als stok achter de deur om meer of juist minder te werken), ook heeft jouw gezin geen last van jouw dagelijkse werkzaamheden en jij niet die van hen.

Plek voor uit de hand gelopen hobby's

Tot slot: sommige mensen storten zich altijd ontzettend enthousiast in hun hobby's. Dat is niet altijd even leuk voor de mensen met wie je samenwoont. Als je het geld ervoor hebt, is een garagebox bij uitstek de plek voor jouw uit de hand gelopen hobby. Tover de garagebox bijvoorbeeld om tot een atelier of een fotostudio. Ook kun je de muren van de garagebox beplakken met isolatiemateriaal en kun je van jouw box de perfecte ruimte maken om aan jouw auto of brommer te sleutelen.

delen

Ook interessant