sluiten

Bedrukte bekers: uitstekende reclame voor weinig geld

terug naar alle artikelen

image

Ondernemers zijn vrijwel continu op zoek naar methodes om hun bedrijf groter en meer succesvol te maken. Voor veel ondernemingen komt dat neer op de uitbreiding van het klantenbestand. Oftewel, het doel is om bij een groter publiek bekend te worden. Uiteraard spelen de producten en diensten die je aanbiedt een rol. Maar potentiële klanten en zakenpartners dienen wel eerst van je gehoord te hebben. Je krijgt het voor elkaar met gepersonaliseerde koffiebekers. Daarbovenop zijn bekers met bedrukking veel goedkoper dan doorgaans wordt aangenomen. 

Serieuze ondernemers kiezen voor hun eigen koffiebekers

Bedrukte koffiebekers zijn niet alleen geschikt voor horecagelegenheden. Want ook kantoren en andere bedrijven profiteren van de extra promotie. Doordat klanten en medewerkers met herkenbare koffiebekers rondlopen zien voorbijgangers jouw naam en logo steeds weer voorbij komen. Het is bovendien een uitstekende gelegenheid om aandacht te besteden aan bepaalde gelegenheden of een promotie. Vier bijvoorbeeld het jubileum van je onderneming met een passende bedrukking. Een ander idee is het in het zonnetje zetten van een medewerker die na veel jaren van trouwe dienst met pensioen gaat. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan extra feestelijke bekers tijdens de kerstdagen of kies voor een oranje opdruk tijdens een EK of WK.

Papieren bekers zijn beter voor het milieu

De laatste tijd komt er steeds meer aandacht voor het milieu. Onder andere de schadelijke effecten van wegwerpplastic worden onder de loep genomen. Omdat de meeste kunststoffen niet biologisch afbreekbaar zijn blijven ze erg lang in de vrije natuur aanwezig, met alle consequenties die daarbij horen. Kartonnen bekers zijn vele malen minder schadelijk. Ze zijn makkelijk af te breken en daarom een veel beter alternatief. Bestel papieren bekers met of zonder bedrukking en help mee om klimaatveranderingen tegen te gaan.

Speciale kartonnen bekers voor warme dranken

Met de juiste coating is een kartonnen beker absoluut geschikt voor warme dranken. Let er wel op dat dit laagje ook biologisch afbreekbaar is. Want anders heeft het weinig zin om voor papieren bekers te kiezen. Denk er bovendien aan dat je verschillende formaten in huis haalt. Tenminste, wanneer je van plan bent om meer dan één drankje aan te bieden. Koffie vraagt om een kleinere container dan bijvoorbeeld frisdrank. Terwijl een espresso eigenlijk alleen écht goed smaakt wanneer je het uit de ideale beker drinkt. De presentatie is nou eenmaal een doorslaggevende factor in het bedrijfsleven.

delen

Ook interessant