Events Word lid

sluiten

Coffee3 innoveert en voegt sfeervolle Koffiehoek toe

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Coffee3 groeit en innoveert. “Het leveren van koffie en andere dranken, die het op de werkvloer aangenaam maken, vraagt ook om vernieuwing.” Daarmee onderstreept directeur Marc Bozon het belang van zaken als duurzaamheid, energiebesparing en de nieuwe entiteit van de firma, de cosy Koffiehoek.

Over de vernieuwing is Marc helder. ”Apparaten worden slimmer. Veelal zijn ze voorzien van spaarstanden. Maatwerk dus, vaak door de gebruiker in te regelen. Het leidt naar slim omgaan met de apparatuur. Iets wat zeker in deze tijd van hoge energieprijzen van essentieel belang is.

Een andere innovatie die Marc te berde brengt, is het comfort van een koffiehoek. “We leveren voortaan ook onderkasten en meubels die naadloos aansluiten bij het apparaat en de omgeving waarin onder meer de koffiemachine staat.” Onafhankelijk van het leveren van een koffie- of andere machine, duidt hij op een nieuwe entiteit van Coffee3, Koffiehoek.nl. Hij geeft aan dat de koffiecorner de laatste jaren in veel bedrijven en kantoren aan importantie heeft gewonnen. Als kernwoorden noemt Marc ‘sfeer’, ‘verbindend’ en ‘comfort’. Het is daarom dat wij Koffiehoek(.nl) los hebben gekoppeld van Coffee3. “We leveren onderkasten en meubels voortaan onafhankelijk van de koffie- en andere machines.” Marc onderstreept daarmee de ontwikkeling in de branche, waarbij ook hybridewerken een rol speelt. Eenmaal op de werkvloer moet alles naadloos kloppen.”

In het nieuwe bedrijvengebouw Mindlabs in de Spoorzone in Tilburg, waar onder meer onderwijsinstellingen huizen, staat een Koffiehoek van Coffee3. “We hebben de aanbesteding gewonnen en pakken er uit met een sfeervolle locatie voor koffie, thee, fris en versnaperingen. Een investering op een plek die bruist van vernieuwing en waarop onze vernieuwing in zaken doen naadloos aansluit.” Een ander concept waar Marc de aandacht op vestigt is Redbeans. Volgens Marc een van de meest duurzame koffiemerken. “Niet alleen de koffie, ook de koffiemachines met een lange levensduur maken de keuze voor Redbeans duurzaam. Bovendien worden ze na lang gebruik gerefurbished en zijn daarna weer inzetbaar.” Allemaal innovaties die naadloos aansluiten bij de optimale service en het duurzame karakter van de firma Coffee3 in Udenhout.

Tags

delen

Coffee3

Energieweg 9
5071 NP Udenhout
013-5114344

www.coffee3.nl/ Lees meer >

Ook interessant

Bedrijven denken vaak pas aan innoveren als het te laat is
Een bedrijf dat nieuwe kansen wil grijpen, doet aan innovatie. Maar hoe haal je het beste resultaat uit je innovatieproces? Thijs Janssen van Duxer heeft daar wel een antwoord op.
AFAS-team van Van Oers Accountancy & Advies leidt naar efficiënter werken
Innovatie en techniek. Bij Van Oers Accountancy & Advies hebben ook die aspecten een prominente plaats in de bedrijfsvoering. Sterker nog, de adviseur staat met het AFAS-team instanties en ondernemers terzijde als het gaat over bredere IT-vraagstukken zoals implementeren, automatiseren en optimaliseren van processen.
De mooiste reis maak je samen met Pelikaan Groepsreizen
Een personeelsreis is niet alleen leuk voor de medewerkers, maar heeft ook veel voordelen voor de werkgever. Het resultaat van een groepsreis met het personeel is bijvoorbeeld een hecht team vól energie en vertrouwen.
Why innovation fails
Do’s en don’ts om duurzaam te innoveren. Voor organisaties die succesvol willen blijven is het cruciaal op een juiste manier naar de toekomst te kijken, onzekerheid te omarmen, kansen te benutten en bedreigingen tijdig te herkennen.