sluiten

Events

Netwerken in Eindhoven

Ondernemen hoef je niet alleen te doen. Integendeel zelfs: samen is veel leuker. Netwerk Brabant is er voor jou. Wij verbinden Brabantse ondernemers met elkaar. Gemoedelijk en gastvrij, zodat je je altijd welkom voelt bij ieder evenement. 

Verbinden, ondernemen en elkaar inspireren: dát is Netwerk Brabant

Een Brabants netwerk vergroot de impact van je onderneming, levert warme aanbevelingen op en helpt elkaar verder. Tenslotte zorgt het voor structureel meer contact met ondernemers en bedrijven uit de regio. 

Ondernemersdiner voor MKB in Eindhoven

Iedere maand organiseert Netwerk Brabant een Brabants Netwerkdiner in de regio Eindhoven. Aangezien onze bourgondische provincie veel leuke restaurants te bieden heeft, vinden de diners altijd plaats op verschillende, unieke locaties. Tijdens deze bijeenkomsten gaan genieten en ontmoeten hand in hand. Het gezelschap is divers, want onze leden komen uit alle sectoren van ondernemend Brabant. Samen vertegenwoordigen zij een breed netwerk bij bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Over Netwerk Brabant

Sinds 2002 biedt Netwerk Brabant een platform voor ondernemers in Noord-Brabant. Met events en een groot online bereik verbinden we ondernemend Brabant.

Onze netwerkevents

Netwerk Brabant organiseert maandelijks een Brabants Netwerkdiner in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda en tweewekelijks een Brabants Netwerkontbijt in Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Met deze events zorgen we voor een uitbreiding van jouw netwerk, relevante leads en inspiratie. Deelname aan het diner is geheel vrijblijvend en mogelijk met beide lidmaatschappen: basis en premium.

Voorproeven in Eindhoven?

Wil jij ook meer ondernemers in Eindhoven ontmoeten en je aansluiten bij de ondernemersdiners van onze netwerkclub? Geïnteresseerden zijn bij ons altijd welkom. Prik je binnenkort een vorkje mee? Meld je online eenvoudig aan.