Events Word lid

sluiten

Omgevingen die bijdragen aan je welzijn

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Een interieurarchitect met inlevingsvermogen, kennis van bouwen én oog voor milieu. Saskia Kitzmann-Vreede, eigenaar en oprichter, van Loover helpt bedrijven en organisaties met het realiseren van inspirerende binnenruimtes. Het is haar missie om een beleving te realiseren op een bewuste én realistische wijze.

Wanneer je je goed voelt in een ruimte – veilig en comfortabel – kun je de ruimte optimaal gebruiken waar ze voor bedoeld is. Werken, leren, genezen, ontspannen of genieten. De beleving van een ruimte gaat veel dieper dan een mooie afwerking. Het is een harmonieus geheel dat aan alle kanten klopt. Routing, akoestiek, verlichting, gezonde materialen, etc. Dat wordt vaak over het hoofd gezien, maar heeft een grote impact op hoe je je voelt.

Een interieurontwerp is geen kwestie van mooie plaatjes afleveren met een strik erom. Traditioneel gezien begint het bouwavontuur dan pas. En zo ook de hoofdpijn van de opdrachtgever. Want wie kent de verhalen niet van vertragingen en budgetoverschrijdingen in de bouw?

Ik ga van dat gebaande pad. Al in een vroeg stadium betrek ik uitvoerende partijen bij het ontwerpproces. We toetsen het ontwerp op technische en financiële haalbaarheid. Zo krijgt mijn klant een interieurontwerp dat ook écht maakbaar is. Bovendien voel ik mij verantwoordelijk voor het gebouwde resultaat; zo min mogelijk milieu-impact is het uitgangspunt. Om kapitaal- én materiaalvernietiging bij toekomstige wijzigingen te voorkomen, kijken we samen naar de langetermijndoelen van het vastgoed en de organisatie.

Ik kan ver gaan in advies en bouwbegeleiding. Het selecteren, beoordelen en verbinden van uitvoerende partijen is vaak onderdeel van een project. Zo neem ik de zorgen voor mijn opdrachtgevers uit handen en voorkom ik verspilling in tijd en geld.
 
Hulp nodig bij het creëren van een impactvolle omgeving? Mail, bel of app me!

Tags

delen

Loover

Korte Veertel 16
5109SB 's Gravenmoer
0641156940

www.loover.nl Lees meer >

Ook interessant

De Glascentrale ziet vanuit duurzaam pand vraag naar glas toenemen
Arno Spierings van De Glascentrale in Tilburg heeft geen spijt van de verhuizing van zijn bedrijf drie jaar geleden. Qua ruimte, logistiek en op het gebied van energieverbruik werden er grote stappen voorwaarts gezet. “Eigenlijk zou het magazijn best wat groter mogen zijn...”
Crown Business Center realistisch over energiemaatregelen
Het moderne Crown Business Center in Rijen heeft de voorbije jaren fors geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen. “Toch ontkomen ook wij niet aan de hogere energieprijzen. Door het overzichtelijk te maken voor onze gebruikers hebben we het huurbedrag opgesplitst in huisvesting en een energiedeel”, zegt manager Geert-Jan van Bakel over het Center op Aeroparc.
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
Vergeet Business2Business en Business2Consumer. Klanten verwachten steeds meer van leveranciers en dat vraagt om een eigentijdse manier van klantgerichtheid en commercie. Onderscheidende kracht is essentieel!
Aeroparc Gilze-Rijen biedt nog meer kleinschalig verhuur
Een gewilde plek voor bedrijfshuisvesting. Zo mag Aeroparc in Gilze en Rijen wel worden getypeerd. In enkele jaren ging de bezetting van dertig naar 85 procent. Tijd voor een nieuwe stap, een met mogelijkheden voor andersoortige, meer kleinschalige bedrijven.