sluiten

Steven van Stooseflow laat bedrijven soepeler en effectiever werken met de juiste softwareoplossingen

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marlon Maas

terug naar alle artikelen

image

De externe impuls die ondernemer Steven Oosterbeek van Stooseflow aan bedrijven biedt, geeft veel perspectief om vooruit te komen dankzij een gestroomlijnd en optimaal ondersteund bedrijfsproces. Deze gepassioneerde ondernemer met een achtergrond in grafisch ontwerp en softwareontwikkeling houdt enorm van zijn vak. Door open en oprecht geïnteresseerd het gesprek aan te gaan en zo de echte pijnpunten in de organisatie te achterhalen, biedt Steven oplossingen voor complexe vraagstukken in bedrijfsprocessen. Als specialist in design en software begon hij zijn carrière in Berlijn en Rotterdam. “Daar werkte ik voor grote organisaties, zoals PepsiCo en Coolblue, en ontdekte ik mijn passie voor online software.”

Impact maken als ondernemer

Zoveel mogelijk bedrijven verder helpen door ze efficiënter te laten werken met en dankzij software; Steven wil als ondernemer daarmee het onderscheid maken. Een eerder ondernemersavontuur in crypto bleek een waardevolle leerschool te zijn voor het ondernemerschap. “Dit inzicht vormde de basis voor mijn huidige manier van ondernemen: met heel veel passie oplossingen bedenken, die echt impact hebben op de dagelijkse operatie van bedrijven. Veel bedrijven zitten namelijk vast in de dagelijkse routine of hebben verouderde processen en onvoldoende softwareondersteuning. Het is essentieel om inzicht in de organisatie te krijgen om zo goede digitale oplossingen in te kunnen zetten.”

Altijd helpend vanuit de behoefte van bedrijven

Steven: “De unieke aanpak van Stooseflow kenmerkt zich door het inzichtelijk maken van wat een bedrijf echt nodig heeft. Dat kan worden ontdekt in een sparsessie, waarin ik samen met een bedrijf de huidige situatie in kaart breng en we de wenselijke situatie ontwerpen. Of misschien is de vraag al voldoende inzichtelijk en zorgt een gedetailleerde blauwdruk, met de noodzakelijke functionaliteiten van gewenste software, voor een oplossing.” Steven fungeert vervolgens als brug tussen de technische en zakelijke wereld en helpt bedrijven onafhankelijk bij het vinden van de juiste softwareoplossing. Juist door zijn ervaring in het zelf ontwikkelen en maken van software is hij die perfecte verbinder en een objectieve adviseur.

Een authentieke ondernemersvisie

Eerlijkheid, heldere communicatie en netwerken: dat heeft Stooseflow authenticiteit gebracht. Steven: “Zonder de steun van mijn waardevolle netwerk waar ik enorm in heb geïnvesteerd, en mijn partner Marjolein zeker niet te vergeten, was ik nooit geweest waar ik nu ben.” Zijn aanpak met Stooseflow kenmerkt zich door het bouwen aan relaties, het bieden van inzicht en het oprecht verder willen helpen. Alles wordt uit de kast gehaald om bedrijven te helpen efficiënter te worden en zichzelf te verbeteren. Ook zelf blijft Steven zich ontwikkelen. Tot voor kort werkte hij bedrijfsprocessen voor klanten uit in Excel, wat veel tijd kostte. Nu heeft hij Makisto ontwikkeld, waarmee complete processen visueel inzichtelijk en overdraagbaar worden. Als expert en adviseur, met Makisto als visuele tool, helpt Steven bedrijven om hun softwaregebruik te optimaliseren en tijd en kosten te besparen.

Stooseflow inspireert daarmee bedrijven om te groeien en ook hun software effectief met hen mee te laten groeien. “Goede softwareondersteuning kan dé sleutelrol spelen in het succes van elk bedrijf, het is belangrijk om een expert naast je te hebben die de taal van software spreekt en met en voor jou de beste oplossing realiseert.” Het is deze combinatie van technische expertise, persoonlijke benadering en strategisch inzicht die Steven van Stooseflow onderscheidt als ondernemer en adviseur.

Bedrijfsprocessen die niet helemaal lekker lopen, verouderde systemen of gewoon benieuwd hoe jouw bedrijf nog effectiever kan werken? Steven van Stooseflow denkt graag mee in oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Voor meer informatie, neem een kijkje op www.stooseflow.nl.

Tags

delen

Stooseflow

Willem II Straat 49
5038BD Tilburg
013 2032178

stooseflow.nl Lees meer >
Ook interessant