sluiten

‘Onze kennis, aanpak en persoonlijk contact worden gewaardeerd’

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

De dienstverlening van John Jorissen en Kim Verheijen schaart zich onder Kracht Salarisadministratie en Advies. Tijdens het gesprek voor Netwerk Brabant in Dongen wordt al snel duidelijk dat Slagkracht ook niet had misstaan in de bedrijfsnaam. Beiden hebben veel administratieve kennis en ervaring op dat vlak en houden van aanpakken.

Kracht Salarisadministratie en Advies verzorgt voor ondernemers en administratie- en accountantskantoren de salarisadministratie. Dat de dienstverlening op het gebied van salarissen uitgebreid is en diepgang van kennis vraagt, onderstreept John al in het begin van het gesprek. “Door alle regels op de juiste manier toe te passen, valt er veel voordeel te boeken.” Hij doelt daarbij op het toepassen van de regelgeving zoals loonkostensubsidie en loondispensatie. Maar ook als het gaat over WIA, WAO en subsidie aanvraag in relatie met BBL. Het zijn slechts voorbeelden, die over tafel gaan. “Het subsidiepallet is groot en biedt voor menig ondernemer en kantoor tal van aanknopingspunten en daarmee gepaard gaande voordelen. Wij zijn thuis in alles wat gerelateerd is aan salarisadministratie. Belangrijk is dat op het eind van een periode de complete verloning perfect verloopt voor bedrijf, kantoor en werknemer.” “Salarisadministratie is veel omvattend. Want ook als het gaat over inschaling van salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden is Kracht Salarisadministratie en Advies in de begeleiding een waardevolle partner voor ondernemers”, vult Kim aan.   

John is vanaf 1989 als dienstverlener werkzaam met de materie en Kim vanaf 2004. Vanuit de ervaring die ze opdeden bij het kantoor ABAB, bundelden ze in april 2020 hun ervaring in Kracht Salarisadministratie en Advies. “Op een moeilijk moment”, zegt John, “corona deed intrede. Het vroeg om een inventieve aanpak om klanten en nieuwe klanten te bereiken.” John en Kim zijn doordrongen van de ellende in hun omgeving en de wereld toen, maar ze kijken zakelijk met een goed gevoel terug op die startperiode.

Kwaliteit bieden, tijd nemen en er zijn voor de cliënt. Het zit in de DNA van Kracht Salarisadministratie en Advies. Kim: “Het is voor ons vanzelfsprekend. Neem de verregaande automatisering via Loket, dat deel uitmaakt van onze dienstverlening. Dat zijn voor de klant vaak moeizame trajecten. Ook daarin staan we hem of haar met persoonlijk contact terzijde. Indien het ook ons te ver gaat, leggen we de kennis neer waar die aanwezig is.” John geeft aan dat steeds meer ondernemers vragen: ‘Mag ik jullie bellen in plaats van mailen?’. “Juist dat is onze kracht: bereikbaar en à la minuut slagvaardig.”           

Beiden komen nog terug op de dienstverlening rondom salarisadministratie. Of het nu een klein of een groot bedrijf is, zaken als verlofregelingen, ziekteverzuim, leeftijdsopbouw van het personeelsbestand en voorzieningen in en rondom het bedrijf, denk aan arbo-wetgeving, komen allemaal voorbij bij Kracht Salarisadministratie en Advies. “MKB en meer”, beantwoordt John, als het gaat over de grootte van de bedrijven waarvoor Kracht Salarisadministratie en Advies zich inzet. Kwamen beiden van een kantoor waar de agrarische sector goed was vertegenwoordigd, nu staan John en Kim open voor elke branche. “Bedrijven die goed geholpen willen worden en stappen vooruit willen zetten”, zeggen beiden in koor.

Kracht Salarisadministratie en Advies is gehuisvest in een prachtig kantoor aan de Spaarnelaan 6 aan de rondweg in Dongen. Groei van het kantoor uit zich in het feit dat het kantoor de dienstverlening inmiddels uitvoert met vijf kwalitatief hoogwaardige krachten.          

Tags

delen

Kracht Salarisadministratie & Advies

Spaarnelaan 6
5101VH Dongen
0636352197

www.krachtsalarisadministratie.nl Lees meer >
Ook interessant