sluiten

Onvergetelijke groepsreizen op maat

Fotografie: Else Loof

terug naar alle artikelen

image

“Of je nu je personeel wilt verrassen, belonen of verbinden wij zorgen voor een onvergetelijke reiservaring waar iedereen nog lang over napraat”, vertelt Manon Akkermans met een warme glimlach op haar gezicht. “Pelikaan Groepsreizen organiseert groepsreizen op maat voor bedrijven, groepen en personeelsverenigingen. We zijn onderdeel van de Pelikaan Travel Group: een allround familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring”, vult Inge Wammes aan.

Eindeloze mogelijkheden

“Of je nu met een klein team of een groot gezelschap bent, wij gaan met je samen zitten om die unieke reis samen te stellen. Het soort reis hangt namelijk heel erg van het gezelschap af. De ene keer is het een jong hip team dat de teambuilding wil versterken, de andere keer een groep die een jubileum wil vieren of een bedrijf dat het personeel wil belonen met een incentive”, vertelt Manon. “Ook workations kunnen we helemaal verzorgen. Van werkplek, goedwerkende wifi tot en met leuke uitstapjes en diners. Echt een leuke trend van dit moment.”

Verrassende bestemmingen

“Thessaloniki, Bilbao, Marrakesh, Gdańsk, Riga, Abu Dhabi of Dubai. We gaan op zoek naar die unieke bestemming”, somt Inge spontaan op. “Aansluitend op jouw doel stellen we een onvergetelijk programma samen. Wil je naar de Formule 1, whiskey proeven in Schotland of wat dacht je van slapen in de woestijn? Echt álles is mogelijk.”

Vast contactpersoon

“Met 18 collega’s werken we iedere dag weer aan unieke groepsreizen. Samen met je vaste contactpersoon, ontdekken we jouw wensen en behoeften. Vervolgens gaan onze reisspecialisten aan de slag om een reisvoorstel te maken dat helemaal bij jouw bedrijf past. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde reispartners, zoals Disneyland® Paris en Transavia, zodat jij mee kunt profiteren van extra voordeel”, vertelt Manon enthousiast.

Op de foto van links naar rechts: Manon Akkermans, Inge Wammes en John Goverde

Tags

delen

Pelikaan Groepsreizen

Pastoor van Kessellaan 1
4761 BH Zevenbergen
088-7354550

www.pelikaangroepsreizen.nl Lees meer >
Ook interessant