Pelikaan Groepsreizen

Alle bedrijven

Een reis voor het personeel te duur, te veel werk of onnodig? Dat dacht ik niet! Pelikaan Groepsreizen organiseert al ruim 90 jaar groepsreizen op maat voor allerlei soorten gezelschap.

Of je je personeel of collega’s nu wilt verrassen, belonen, graag aan je wilt binden, of gewoon gezellig samen weg wil, 1 ding is ons duidelijk: het moet een on-ver-ge-tel-ij-ke ervaring worden. Onze reizen zijn op maat, en echt álles daarin is mogelijk! Daarbij vinden wij de persoonlijke klik met jou mínstens zo belangrijk als de reis die jullie gaan maken. Wij begrijpen waar je heen wilt, zelfs als je het zelf nog niet weet! Laat het ontzorgen maar aan ons over; zo kun jij je focus houden op wat er voor jou echt toe doet.

Wij, Pelikaan Groepsreizen, doen er alles aan om jullie een geweldige ervaring te bezorgen. En als het aan ons ligt, wordt daar nog lang door jou en je medewerkers over nagepraat! Graag komen we vrijblijvend met jou in contact om te kijken hoe we jouw personeel of collega’s kunnen verrassen.