sluiten

La Nouvelle Auberge; ‘Zo lekker kan vegetarisch zijn’

Schrijver: Esther Nagtegaal

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Auberge du Bonheur is culinaire verwennerij voor iedereen. Het interieur straalt een warm welkom uit voor terraszitters, hotelgasten, feestvierders, eters, zakelijke gasten, wandelaars en fietsers. De stijlvolle natural chic sfeer van de verjongde auberge – die sindsdien La Nouvelle Auberge heet – geeft een positief gevoel dat een link legt met de natuurlijke omgeving. En de kaart doet daar nog eens een flinke schep bovenop.

Uitgebalanceerd

Die kaart is het werk van cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn team. Ralph is een voorstander van vegetarisch en dat is te merken. Het menu telt naast vlees- en visgerechten ook een flink aantal prachtige gerechten zónder. “We laten niet zomaar vlees of vis uit een gerecht weg, we maken uitgebalanceerde maaltijden met groenten in de hoofdrol. Zó lekker dat je ervoor gaat kiezen, ook al ben je geen vegetariër.”

Zonder afval

Het doel? Een betere wereld voor iedereen, zonder aan smaak in te boeten. Want dat kán, bewijst Ralph. Hij maakt vegetarisch hip en sexy, zodat meer mensen het eens willen proberen. “We werken veel samen met Tilburg University en vandaaruit krijgen we steeds meer vraag naar vegetarisch en zelfs vegan”, zegt hotel & accountmanager Lenneke van Gerwen. Het geeft aan dat diervrij eten internationaal al stevig op de kaart staat. “Het is voor ons een goede manier om bij te dragen aan een duurzame bedrijfsvoering, net als het no-waste-beleid dat we hebben in de keuken”, vult Ralph aan. 

Foto: Lenneke van Gerwen en Ralph Blaakenburg

Tags

delen

Bonheur Horeca Groep

Bredaseweg 441
5036NA Tilburg
013-5499600

www.bonheurhorecagroep.nl Lees meer >
Ook interessant