sluiten

Keep it stupid simple

Fotografie: John Wiersma

Schrijver: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Sander Ras verzorgt al jaren de vormgeving van ons zakenmagazine Netwerk. Met zijn compagnon had hij 8,5 jaar het creatieve bureau Noorderbrand. Sinds begin dit jaar zet hij het bedrijf alleen voort onder de naam ‘Brand in zicht’.

Samen met een vast netwerk aan creatieve denkers en doeners zorgt hij voor ijzersterke online en offline branding en vorm­geving en communicatie­concepten die uitblinken in eenvoud: “Houd het heel simpel in het leven. Voor jezelf en dus ook voor je merk. Zeg gewoon wat je waar kunt maken. Niets meer, niets minder. Keep it stupid simple.”

“Zeg wat je waar kunt maken en maak waar wat je zegt”

Met veel klanten heeft Sander al lange relaties. Zoals bijvoorbeeld met het bedrijf MagicFX in Boxtel, dat wereldwijd marktleider is in special effects voor festivals: “Samen met mijn toenmalige compagnon bedacht ik het concept ‘Blow your mind’. Dat wordt consequent doorgevoerd in alle online en offline uitingen. Van elke campagne tot aan zelfs de deurmat toe. Brand in zicht. bewaakt dat merk voor het bedrijf. Je moet mij bellen als je weet waar je naartoe wil en iemand zoekt om dat creatief in de markt te zetten. Gekscherend noem ik mijzelf en de mensen met wie ik samenwerk ‘nadenkende handjes’. Wij denken niet alleen, wij kunnen ook uitvoeren. De lijntjes zijn kort en ik vind het leuk om direct het resultaat te kunnen zien van wat ik bedenk”.

Tags

delen

Brand in zicht

Hurksestraat 19 (unit 1.09)
5652 AH Eindhoven
06-41356660

www.brandinzicht.nl/ Lees meer >
Ook interessant