sluiten

“Jullie zijn altijd bereikbaar!”

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Wat is een goede Brabantse gewoonte van mensen die zich bij je thuisvoelen en je vertrouwen? Precies, die komen achterom. Dat klanten de achterdeur van Adviescentrum EverCare en ‘hun’ Regiobank goed weten te vinden, ervaren Karel en Bram Evers dan ook als een groot compliment. “Wij kennen de klant en de klant kent ons. In deze tijden van crisis maakt ons dat blijkbaar nog aantrekkelijker. ‘Jullie zijn altijd bereikbaar’, horen we vaak. We hebben het drukker dan ooit.”

Karel Evers beleeft er na bijna 32 jaar nog iedere dag veel plezier aan: met zoon Bram en een vakbekwaam en gezellig team financieel maatwerk leveren voor ondernemers en particulieren. Gaandeweg het gesprek wordt steeds duidelijker wat Goed Geregeld volgens dit familiebedrijf echt betekent.

Niet goed geregeld

“Mensen denken vaak dat ze hun zaken goed geregeld hebben, maar in zes van de tien gevallen klopt dat niet, is onze ervaring. Ze hebben jaren terug goede afspraken gemaakt en die nooit meer aangepast aan de actuele situatie. Ze zijn onderverzekerd, zowel zakelijk als privé, hebben onnodig hoge hypotheeklasten of benutten niet alle fiscale mogelijkheden. Wat goed geregeld is, is per situatie anders, en dit verandert ook steeds. Daarom lichten we voor zakelijke klanten elk jaar hun verzekeringsportefeuille door, voor particulieren eens in de drie jaar. Goedkoop is duurkoop, als het om verzekeringen gaat. Een lagere premie wil vaak zeggen dat je risico’s niet goed gedekt zijn. Een klant wilde perse van een All Risk naar WA verzekering voor zijn auto. ‘Dat scheelt me € 15,00 per maand’, zei hij. Knalt hij de maand erna met zijn auto tegen de vangrail. Auto total loss, € 12.000 schade. En niet meer verzekerd voor deze schade. Leg dat eens naast elkaar! Daarom gaan we altijd voor de meest uitgebreide dekking tegen een goede premie.”

“Mensen denken dat ze hun zaken goed geregeld hebben, maar in zes van de tien gevallen klopt dat niet'

Cyberrisico’s

Binnen EverCare zijn verzekeringen de specialiteit van Bram Evers die pas nog een masterclass Cybercrime volgde. “Ik stond versteld van de vele voorbeelden en enorme schade die ondernemers kunnen oplopen, bijvoorbeeld door stilvallen van het bedrijfsproces en de tijdrovende meldplicht. Verhalen over gestolen data, virussen en gegijzelde systemen kennen we inmiddels allemaal. Net als over die bedrijfslaptop die een medewerker in de trein laat liggen. Ons leven speelt zich steeds meer digitaal af, nog meer nu we zoveel thuiswerken. Apparaten, systemen en data zijn veel geld waard. Die wil je beschermen. Ik ben blij dat we ook voor de dekking van cyberrisico’s goede en betaalbare verzekeringen kunnen aanbieden.”

Regiobank

Of het gesprek nu over verzekeringen gaat, over pensioenen, financieringen of hypotheken, steeds opnieuw komt maatwerk op tafel. Karel: “Ja, klopt, maatwerk is gewoon onze kracht. We zoeken binnen de regels naar alles wat mogelijk is. Kijken we naar hypotheken, dan kan er veel meer dan ondernemers vaak aannemen. We kennen de weg en werken met zo’n 35 hypotheekaanbieders. Daar is Regiobank er een van. Voor het MKB is Regiobank een fijne partner. Zeker nu ze ook bedrijfspanden financieren. En je kunt er zonder veel poespas een Corona-krediet aanvragen. Meedenken en maatwerk leveren. Daarmee krijgen wij het Goed Geregeld voor onze klanten.”

Adviescentrum EverCare

  • Twee eigenaren en vijf medewerkers
  • Klanten: 450 ondernemers en 2000 particulieren
  • Maatwerk in hypotheken, pensioenen, verzekeringen en financieringen.

Tags

delen

EverCare B.V.

Postbus 84
5690 AB Son
040-2487774

www.evercare.nl Lees meer >
Ook interessant