sluiten

Hotel Central: zakelijk genieten in hartje 's-Hertogenbosch

Fotografie: Geeke van Dijck

Schrijver: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Golden Tulip Hotel Central is waarschijnlijk het bekendste hotel van ’s-Hertogenbosch. Directeur Karin Rademaker: “Maar liefst 125 kamers in diverse varianten én een luxe penthouse met een prachtig panoramisch uitzicht op de markt bieden comfort en gastvrijheid aan zowel particuliere en zakelijke gasten. Voor meetings, seminars en congressen zijn 12 multifunctionele eventzalen beschikbaar. Op culinair gebied kunnen de gasten terecht in Brasserie Cé. We houden van sfeer en hebben alles in huis om onze gasten in de watten te leggen. Zoals de naam al zegt, zijn we centraal gevestigd aan de Markt in hartje centrum ’s-Hertogenbosch.”

Hotelkamers
“Hotel Central is sinds 1905 een familiebedrijf dat nooit stilstaat. Op zakelijk gebied hebben we alles onder één dak. Zoals keuze uit verschillende typen hotelkamers met ligging aan de levendige Markt of juist aan de rustige binnenzijde. De interieurs zijn stijlvol en eigentijds. Onze gasten kunnen gebruik maken van het fitnesscentrum en van zowel wifi als van een bedraad datanetwerk. Zij hebben de beschikking over een beveiligde parkeergarage, maar kunnen er ook met de fiets op uit. Ideaal voor een stedelijke afspraak, of om zich onder te dompelen in de cultuur en natuur die ’s-Hertogenbosch te bieden heeft.”

'We hebben alles in huis om onze gasten in de watten te leggen'

Bijeenkomsten
“Vergaderingen, seminars, recepties, feesten en diners regelen we tot in de puntjes. Neem bijvoorbeeld het penthouse. Daar kun je niet alleen overnachten; het heeft ook een eigen inspirerende vergaderruimte voor 8 personen. Onze 12 multifunctionele vergader- en feestzalen kunnen we zodanig inrichten dat ze plaats bieden aan bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. De imposante 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht, waar we ook show-cookings organiseren, zorgt voor een bijzondere belevenis door de moderne technieken zoals ledverlichting. De naastgelegen sfeervolle Moriaenbar is perfect voor bijeenkomsten, borrels en feestjes tot 80 personen.”

 

delen

Golden Tulip Hotel Central

Burgemeester Loeffplein 98
5211RX Den Bosch
073-6926926

www.hotel-central.nl Lees meer >
Ook interessant