sluiten

HEY PIK!

terug naar alle artikelen

image

HEY PIK is meer dan alleen een leuk koffietafel boek! Het boek is bedoeld om taboes te doorbreken en aandacht te hebben voor de piemel.  Als je op zoekmachines gaat zoeken naar boeken over de vagina, vindt je er meer dan genoeg. Maar als je zoekt op boeken over de piemel....dan zijn de resultaten teleurstellend. Er zijn zeker mooie boeken hierover te vinden, maar niet zoals het boek HEY PIK bedoelt wordt. Het gaat namelijk niet alleen om de foto van de piemel, maar meer het verhaal wat bij de piemel hoort. Want geloof het of niet; elke piemel heeft zijn eigen verhaal! En al deze verhalen verdienen het om een podium te krijgen.

Sommige verhalen over de piemel zijn grappig en luchtig, andere mooi en avontuurlijk. De ene piemel is al meer dan 5000 maal op verschillende erotische plekken zijn geweest. Terwijl de andere piemel al meer dan 50 jaar monogaam is en de liefde bedrijft met één en dezelfde vagina. 

Jammer genoeg zijn niet alle verhalen even kleurrijk. Want er zijn ook verhalen die pijnlijk, somber en kwetsbaar zijn. Verhalen die gaan over teelbalkanker, besnijdenissen, littekens en pigmentvlekken. 

Vaak zijn dit onderwerpen waar (jammer genoeg) niet over gepraat wordt tijdens het ontbijt, maar er vaak wel de behoefte is.

Zelf ben ik geboren met een piemel. Geen enorm grote piemel, maar ik ben er erg blij mee. In het boek HEY PIK vindt je ook verhalen over mannen die geboren zijn als vrouw. Die in veel gevallen een lang traject hebben moeten afleggen om zo'n prachtig exemplaar te mogen ontvangen. Ik ben erg benieuwd wat het verhaal achter die piemel is. En ook deze wordt (ofcourse) vastgelegd op de gevoelige plaat!

Taboe

HEY PIK is daarentegen ook bedoeld om bepaalde taboes weg te nemen. Als je momenteel na het voetballen in de douches gaat kijken, zul je zien dat veel van onze jongeren momenteel OF thuis douchen OF in een onderbroek douchen. Veel van deze jeugdigen hebben daarentegen ook een vertekend beeld van de piemel. Want als je die piemels van je teamgenoten niet ziet tijdens zo'n douchesessie, waar en wanneer kom je ze dan tegen? Veel jongeren schamen zich voor hun piemel. Omdat misschien een ander daar een opmerkingen over kan maken. Over de omvang... over de lengte.. over de kleur? ​

Zoals je hoort: elk verhaal is authentiek! En toch kan jij als lezende piemeldrager je identificeren met één van deze 100 piemels en bijbehorende verhalen. En allemaal anoniem!

Hier kun je een pre-order plaatsen op het boek. De eerste 100 zijn te koop voor slechts 25 euro per stuk! Ook scroll je nog langs enkele lulverhalen. Verhalen die ik opschrijf en te maken hebben met dit fantastische fotoproject :)

​John 

Tags

delen

DeFotoMeneer

0613251929

www.defotomeneer.nl/ Lees meer >
Ook interessant