sluiten

Glinsteringen maakt van iedere gelegenheid een onvergetelijk moment

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Wat er ook te vieren valt - een verjaardag, een bruiloft, een teamuitje of een bedrijfsfeest - Glinsteringen is er om de bijzondere momenten in de levens van mensen glans te geven, zowel zakelijk als privé. Onder het motto ‘Vier het leven, maak herinneringen’ zorgt Inge van den Berg, de vrouw achter het evenementenbureau, er persoonlijk voor dat zo’n gelegenheid verandert in een onvergetelijk moment.

Doen waar je van gaat glinsteren

Inge maakte eerder carrière in het onderwijs. “Ik wil doen waar ik goed in ben en waar ik van ga glinsteren”, vertelt ze. En dat betekent dat ze haar kwaliteiten zoals regelen, coördineren, organiseren, plannen en meedenken blijft inzetten maar nu voor haar eigen onderneming. Zo ontstond Glinsteringen, hét evenementenbureau voor particulieren en bedrijven dat stoer combineert met een glinsterend randje. In het afgelopen jaar wist ze een indrukwekkend portfolio te vergaren met zowel intieme bijeenkomsten als grote evenementen. Ze organiseerde zelfs een feestdag voor 7000 basisschoolleerlingen.

“Mensen blij maken door iets moois neer te zetten, daar krijg ik energie van”

Iets moois neerzetten voor een ander

Een traject met Glinsteringen start met een kennismakingsgesprek. Inge luistert goed, denkt mee en vertaalt de wensen van haar opdrachtgever naar een presentatie. Aan de hand van sfeerbeelden gaat ze daarna aan de slag met het concreet maken van de dag. Wie met Inge in zee gaat kan rekenen op een enthousiaste doorzetter waar je op kunt bouwen. Inge zorgt er achter de schermen voor dat alles tot in de puntjes georganiseerd wordt en dat haar klanten de tijd van hun leven hebben. “Ik maak graag mensen blij en ik krijg er energie van als ik iets moois mag neerzetten voor een ander. Een bruisend moment met mooie herinneringen voor de toekomst”, zegt ze.

Foto: Raldo Neven Fotografie

Tags

delen

Glinsteringen

Makkumplein 26
5045KT Tilburg
0629336068

www.glinsteringen.net Lees meer >
Ook interessant