sluiten

Gendersteyn houdt gasten vitaal

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit? In het groen ontspannen we namelijk makkelijker, we voelen ons prettiger en komen tot rust. Daarom is Golfclub Gendersteyn de ideale omgeving om te sporten, beslissen, vieren, promoten, netwerken, opleiden en ontspannen.

Onder de rook van Eindhoven en middenin het Brabantse land. Een meer dan gastvrije golfaccommodatie met maar liefst 25 uitdagende holes. Met 2 volwaardige championship courses en een verrassende 7 holes blauwe lus is Gendersteyn voor elke golfer een verrassende golfbaan. Maar ook een gezellige golfclub!. Want grote werkgevers zoals ASML, VDL, de High Tech Campus en Maxima Medisch Centrum liggen op een steenworp afstand. Wilt u golfen in de regio Eindhoven? Ontdek de mooie golfbanen van BurgGolf.

Golfbaan Manager Wim van Middelaar: “Golf spelen in welke vorm dan ook ligt het meest voor de hand, maar we kijken graag verder dan het gebruikelijke. Hoe heerlijk is het om buiten te vergaderen, team buildings activiteiten te organiseren of een gezellig personeels- of familiefeest te geven. Je kunt hier ook heerlijk wandelen. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de golfclub.

Welkom bij BurgGolf; zo kan het ook!

 

Tags

delen

BurgGolf Gendersteyn

Locht 140
5504RP Veldhoven
040-2300131

www.burggolf.nl/golfbanen/gendersteyn-veldhoven/ Lees meer >
Ook interessant