sluiten

Door goed te luisteren begrijpen we beter wat er speelt.

Fotografie: Geeke van Dijck

Schrijver: Stefan Korthout

terug naar alle artikelen

image

Rademaker Advies & Accountancy verhuist begin 2022. Relaties hoeven echter niet ver te zoeken. Het team schuift namelijk één gebouw op aan de Hambakenwetering in ‘s-Hertogenbosch. Adviseur/accountant Marisa Noronha en belastingadviseur Renske Barendse vullen elkaar naadloos aan tijdens het interview voor Netwerk Brabant. Dit blijkt typerend voor de filosofie van Rademaker: “Als huisadviseur van onze klanten werken onze specialisten nauw samen in teamverband. Uit die dynamiek komen mooiere oplossingen.”

Adviseur

“Rademaker Advies & Accountancy is in de eerste plaats adviseur. We trekken samen met de ondernemers op. Naar de wens van onze klanten, hebben wij ook belastingadvies en accountancy toegevoegd aan onze dienstverlening. Ons administratiehuis verzorgt boekhoudingen, we stellen jaarcijfers samen of kunnen accountantscontroles uitvoeren. Verder weten we raad met alle belastingvragen en met vraagstukken op het gebied van data-analyse binnen ons werkterrein.”

“Vanuit onze adviesrol zijn we in staat om de grotere verbanden te zien”

Kennisspecialist

“Klanten zijn bij ons niet gebonden aan één adviseur en vinden gemakkelijk de weg naar de juiste kennisspecialist. Vanuit onze adviesrol zijn we in staat om de grotere verbanden te zien. Door goed te luisteren, begrijpen we beter wat er speelt binnen en buiten het bedrijf. Ook onderwerpen die aanvankelijk moeilijk bespreekbaar lijken, schuwen we niet. Als adviseur vormen we een helikoptervisie rondom thema’s als zakelijke en privéfinanciën, bedrijfsopvolging en erfrecht. Op basis daarvan kan de ondernemer een weloverwogen besluit nemen.”

Lustrum

“Rademaker Advies & Accountancy is snel gegroeid. In 2022 vieren we ons eerste lustrum in ons nieuwe kantoor. Daar krijgen we meer ruimte, ook voor overleg en voor presentaties. Ondernemers zijn van harte welkom.”

Foto: Marisa Noronha (l) en Renske Barendse (r)

Tags

delen

Rademaker Advies & Accountancy

Hambakenwetering 8D
5231 DC 's-Hertogenbosch

www.rademakerwerkt.nl Lees meer >
Ook interessant