sluiten

De Tuinkamer van de toekomst bij Auberge du Bonheur

Fotografie: Suzanne Verhagen

terug naar alle artikelen

image

Mensen laten genieten is de missie en de drijvende kracht achter alles wat Bonheur Horeca Groep, en daarmee ook Auberge du Bonheur, doet. Het streven is allesomvattend: “Ons doel is groter dan alleen gasten culinair te laten genieten en uitstekende service te bieden in de ‘herberg van geluk’. Daarom zijn voortdurende vernieuwing en verbetering van groot belang, en cruciaal om klaar te zijn voor de toekomst”, zeggen commercieel directeur Nicky Foesenek en hotelmanager Lenneke van Gerwen.

Vernieuwingen

Dit streven naar het overtreffen van verwachtingen wordt weerspiegeld in de recente vernieuwingen binnen de locaties, zo ook bij Auberge du Bonheur aan de Bredaseweg in Tilburg. Na het omtoveren van de Warandekamer, van stoffige zolderkamer naar een chique, eigentijdse vergaderruimte, is inmiddels ook de grootste ruimte van Auberge, de Tuinkamer, volledig gerestyled. Het resultaat is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor alle gelegenheden, van vergadering tot bruiloft. 

Liever live

“We merken dat mensen de voorkeur geven aan live ontmoetingen”, zegt Nicky Foesenek. “Hoewel er na de coronaperiode veel geïnvesteerd is in het optimaliseren van online meetings, merken we dat onze gasten vaak meer energie krijgen van een afspraak op een externe locatie. De andere omgeving, ontzorgd worden en culinair verwend worden, dragen daaraan bij. Gasten die na een tijdje weer terugkomen bij de Auberge, herkennen de Tuinkamer vaak niet meer terug; het is een hernieuwde kennismaking.”

Betere faciliteiten

Aanleiding voor de make-over was de akoestiek. “Die wilden we verbeteren”, zegt Nicky. “Alleen een beamer bij zakelijke bijeenkomsten vinden we niet meer voldoende: van akoestische wandpanelen tot de meest moderne audiovisuele technieken: aan alles is gedacht om alle verschillende soorten bijeenkomsten onvergetelijk te maken, want als we vernieuwen, doen we het goed.” Van het een kwam het ander: de hele ruimte werd gerestyled en heeft een totaal andere sfeer gekregen. Niet alles hoefde vervangen te worden. “Duurzaamheid is een thema waar we niet alleen in onze keuken veel mee bezig zijn. We kijken op alle vlakken naar mogelijkheden om bewuste keuzes te maken. Met het oog op milieu hebben we daarom geen nieuwe stoelen gekocht, maar ze opnieuw laten bekleden”, zegt Lenneke van Gerwen.  

“Het is de combinatie van de locatie met de mogelijkheden en de gastvrijheid die Auberge du Bonheur zo aantrekkelijk maakt”

Eindeloze mogelijkheden

De nieuwe look is kleurrijk en tegelijkertijd geschikt voor alle gelegenheden. De tuinkamer is dan ook populair bij zowel zakelijke als particuliere gasten. Dat is niet alleen te danken aan de sfeer. “Het is de combinatie van de locatie met de mogelijkheden en de gastvrijheid die we bieden”, weet Lenneke. “We kunnen aan bijna alle wensen tegemoetkomen. Een receptie of een zakelijke bijeenkomst kan met een broodjeslunch, maar net zo goed met fine dining in ons restaurant. Bij mooi weer kunnen de tuindeuren open en breiden we de ruimte uit met het aangrenzende privéterras middenin het groen. We organiseren hier veel heidagen, ook omdat je hier zo de natuur inwandelt, of meerdaagse bijeenkomsten, want één deur verder is ons gelijknamige viersterren boetiekhotel gelegen. Dankzij de centrale ligging weten niet alleen gasten uit de buurt ons te vinden, maar zijn we ook een uitvalsbasis voor gasten uit de randstad en uit België die eens wat anders willen dan hun dagelijkse omgeving.

Tags

delen

Bonheur Horeca Groep

Bredaseweg 441
5036NA Tilburg
013-5499600

www.bonheurhorecagroep.nl Lees meer >
Ook interessant