sluiten

De mooiste reis maak je samen met Pelikaan Groepsreizen

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Een personeelsreis is niet alleen leuk voor de medewerkers, maar heeft ook veel voordelen voor de werkgever. Het resultaat van een groepsreis met het personeel is bijvoorbeeld een hecht team vól energie en vertrouwen. Wat wil je als werkgever nog meer? Pelikaan Groepsreizen organiseert al meer dan 90 jaar groepsreizen op maat. Inge Wammes vertelt over dit Brabantse familiebedrijf.

Belonen, verrassen, verbinden

“Ondanks dat iedere reis weer anders is, ervaren we dat er steeds één overeenkomst terugkomt in de reizen: de onderlinge banden zijn na een personeelsreis zó veel sterker. Collega’s leren elkaar beter – en op een andere manier – kennen, waardoor ze op de werkvloer beter samenwerken en er meer respect is voor taken en rollen van anderen”, legt Inge uit. “Gelukkig merken we dat er steeds meer werkgevers zijn die hun personeel willen belonen, verrassen of verbinden door middel van een groepsreis. Ook een jubileum wordt steeds vaker samen met het personeel gevierd door middel van een reis!”

Eindeloze mogelijkheden

“We kunnen echt álles voor onze klanten organiseren. Denk bijvoorbeeld aan blokarten op het strand van Terschelling, een bierbrouwerij bezoeken in Brugge of een exclusieve kookworkshop op een privédakterras met uitzicht op de kathedraal van Sevilla”, vertelt Inge trots. “Ook organiseren we de laatste jaren steeds meer workations. Deze kunnen we van A tot Z verzorgen. Van inspirerende werkplek en goedwerkende wifi tot en met leuke uitstapjes en smaakvolle diners.”

Tags

delen

Pelikaan Groepsreizen

Pastoor van Kessellaan 1
4761 BH Zevenbergen
088-7354550

www.pelikaangroepsreizen.nl Lees meer >
Ook interessant