Schrijver: Esther Nagtegaal
Fotografie: Suzanne Verhagen
terug naar alle artikelen
De Commanderie is weer op volle sterkte. Na twee jaar met de rem erop zijn Noor en Sjef van Roessel en hun team druk met waar ze goed in zijn: evenementen organiseren op hun eigen locatie en die van anderen. Van bruiloft tot zakenborrel en alles daar tussenin. Dat doen ze met de op-en-top service waar ze zo om gewaardeerd worden. Met dank aan het team dat ze ondanks corona bij elkaar wisten te houden.
De laatste jaren richten Noor en Sjef van Roessel zich steeds meer op totaal events en niet meer zozeer op alleen catering; de Commanderie werd een full-service evenementenbureau. Met tenten, meubels, aankleding en catering toveren ze iedere locatie om tot feestlocatie, of dat nu voor 20 mensen is of voor 1000. En daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Walking dinners zijn populair. De klassieke keuken is de basis, maar de koks vinden het leuk om werelds te koken. Met hetzelfde gemak maken ze sushi, Italiaans of pokébowls. “We hebben in korte tijd enorm moeten opschakelen”, vertelt Noor. “Daarvoor verdient ons team een groot compliment. Zij zetten zich voor de volle 100 procent in om er een succes van te maken.”
Tags