sluiten

De Avenue raakt de juiste snaar bij jouw publiek

Fotografie: Else Loof

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Toen corona zich aandiende, kampten veel ondernemers met hetzelfde probleem: hoe kunnen we in deze tijd tóch onze doelgroep bereiken? Daar wisten Rens de Grauw en zijn team van De Avenue in Breda handig op in te spelen. Ze toverden twee zalen om tot zakelijke en professionele studio’s. Enerzijds om zelf zichtbaar te blijven, maar ook om ondernemers een podium te geven. Ook nu corona langzamerhand ‘verdwijnt’ blijven ze de studio’s aanhouden op een externe locatie. Want wist je dat het bereik van een online event in veel gevallen groter is dan een live event?

Camera, licht, actie!
“Of je nu een evenement wilt live-streamen, een podcast voor je klanten wilt opnemen, je personeel persoonlijk wilt toespreken, een presentatie of seminar voor een groot publiek wilt geven of je leveranciers wilt bereiken; wij hebben alle benodigdheden, kennis en kunde in huis. Zo hebben we onlangs Breda Jazz Festival live kunnen uitzenden vanuit De Avenue, en dat was één groot succes”, zegt de ambitieuze Rens trots. “Een goede uitzending valt en staat natuurlijk met goede content. Ook daar hebben we een team voor dat alles tot in de puntjes verzorgt.”

Een brede doelgroep; hoe bereik je ze?
“De Avenue heeft zelf ook een hele brede doelgroep”, vertelt Rens. “Met het team proberen we onze doelgroep op verschillende manieren te bereiken. Zo staan we regelmatig op beurzen, nemen we deel aan de Open Toptrouwlocatie Route en zorgen we ervoor dat onze dinershows online goed zichtbaar zijn voor de doelgroep.”

Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 22 november

delen

De Avenue

Waterstraat 5
4811WZ Breda
0619875755

www.de-avenue.nl Lees meer >
Ook interessant