sluiten

Dat klanten mij aan de telefoon krijgen, vinden ze heel apart

Fotografie: John Wiersma

Schrijver: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Mobiliteit slaat ook op ondernemers die een ander bedrijfspand willen kopen of een andere woning. Velen daarvan vertrouwen voor de juiste bedrijfshypotheek en bedrijfsverzekeringen al jarenlang op Karel en Bram Evers en hun team van EverCare: “Veel ondernemers hebben vooraf de indruk dat ze weinig geld kunnen lenen, dan laten wij ze zien dat dat niet waar is. Zo’n zes van de tien hypotheken die we afsluiten zijn voor ondernemers.”

De goede zorg van Evers en zijn team

Karel heeft een Rabobankachtergrond en startte in 1989 als zelfstandig ondernemer: “Ik begon als financieel planner van ondernemers. Je hebt dan veel te maken met pensioenen, hypotheken en beleggen. De vraag kwam steeds vaker of ik ook verzekeringen kon doen. Uiteindelijk zijn we gegroeid naar het huidig team met acht mensen, waaronder mijn zoon en inmiddels mede-eigenaar Bram. We werken voornamelijk voor bedrijven tot ongeveer 50 medewerkers. Die krijgen onafhankelijk advies: we zoeken altijd naar de juiste maatschappij die hoort bij het risico dat er gelopen wordt. We helpen onze klanten zowel zakelijk als privé. In de goede Brabantse traditie staan we voor een persoonlijke benadering. Wij gaan naar onze klanten toe en ze kunnen altijd hier komen. De koffie staat klaar. En hier wordt de telefoon gewoon opgenomen en óók door mij, mét een 040-nummer!”

Regiobank in huis

In het pand van EverCare zit ook een Regiobank-agentschap. Je kunt er als klant terecht voor rekeningen zakelijk en privé en financiële producten als kredieten: “Hier kun je gewoon binnenlopen om iets te wijzigen, een rekening te openen of bel je als je bijvoorbeeld je pasje kwijt bent. De Regiobank sluit goed bij ons principe aan: het persoonlijke. Daarom kiezen klanten voor ons.”

Tags

delen

EverCare B.V.

Postbus 84
5690 AB Son
040-2487774

www.evercare.nl Lees meer >
Ook interessant