sluiten

Coen van Rooij laat schoenenwensen uitkomen

Schrijver: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Heb je een speciale gelegenheid en kun je niet slagen voor de perfecte schoenen bij je outfit? Of wil je iets aparts, iets wat niemand anders heeft? Coen van Rooij maakt het voor je. Jij kiest een model en Coen gaat persoonlijk voor je aan de slag. Met exact de tint die je hebben wilt of een schildering van wat je maar wilt. Het patroon van de geaderde turquoise in je favoriete armband bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor de fun
Coen is bevlogen leerbewerker. Alles waar leer op, aan of in zit, heeft behandeling nodig en is bij hem in goede handen. Denk aan meubels, auto-interieurs en tassen. Het liefst leeft hij zich uit op bijzondere klussen zoals de restauratie van het plafond van de raadszaal in Leiden. Toen hij in een Haags museum een paar sneakers beschilderde passend bij de mantel van Jacoba van Beieren, was een nieuwe bedrijfsactiviteit geboren. “Dat doe ik echt voor de fun. Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken met iets wat helemaal naar hun wens is. En ik kan er al mijn creativiteit in kwijt”, zegt hij.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Gegarandeerd uniek
Coen importeert pumps, laarzen en sneakers met Italiaanse pasvorm in kleine oplage. Trendy modellen van goede kwaliteit in wit, onbehandeld leer. Daarop komen de kleuren het beste tot uiting. Hij beperkt zich niet tot verf. “Het is een stijl die ik neerzet”, zegt hij. “Die moet matchen. Als het ontwerp erom vraagt, ga ik op zoek naar materialen als kant en steentjes.” Coen maakt aan de hand van jouw wensen een voorstel en gaat dan aan de slag. Zelf doen kan ook. In een workshop sneakerpimpen begeleidt de meester jou en je vriendinnen. Gegarandeerd een uniek resultaat.   

Foto: Daniëlle Guillonard
Op de foto: Sharon van Engelen laat haar custom made pumps aanmeten

Coen van Rooij
Schutweg 17
5145 NP Waalwijk
M 06-54954100
contact@coenvanrooij.nl
www.coenvanrooij.nl

delen

Coen van Rooij

Schutweg 17
5145 NP Waalwijk
06-54954100

www.coenvanrooij.nl
Ook interessant