sluiten

Bulsink zet een nieuwe standaard in bouw en gastvrijheid

Fotografie: John Wiersma

Schrijver: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Als je denkt aan een bouwbedrijf, denk je waarschijnlijk aan efficiëntie, precisie en strakke planningen. Bij Bulsink krijg je echter nog veel meer dan dat! Dit familiebedrijf, dat al sinds 1928 actief is, biedt zijn klanten expertise in retail-, offices en hospitalityprojecten en tilt gastvrijheid en service naar een ongekend hoog niveau. "We zijn geen standaard general contractor", vertelt commercial director Debbie Melis. "Het draait bij ons niet alleen om het bouwen zelf, maar ook om de ervaring die we onze klanten en medewerkers bieden. We willen het traditionele beeld van een bouwbedrijf doorbreken. Ons gebouw hier op Ekkersrijt, van de gastenparkeerplaats tot het stijlvolle restaurant met skybar op de bovenste verdieping, is helemaal ingericht op zes-sterren hospitality.”

Gastvrijheid vanaf het eerste moment

Dat van die parkeerplaats is geen grapje. Zodra je uit je auto stapt, hoor je muziek en word je verwelkomd met je eigen naam geprojecteerd. Daarmee is de toon direct gezet. Bij binnenkomst word je vervolgens vriendelijk ontvangen door een gastvrouw, die koffie of thee aanbiedt met een overheerlijk Brabants worstenbroodje. "We willen dat iedereen zich hier meteen thuis voelt", legt Debbie uit. "Brabantse gastvrijheid zit in ons DNA en die combineren we met een professionele en tegelijk persoonlijke aanpak."

Design en functionaliteit in perfecte harmonie

Het Bulsink-gebouw is meer dan een kantoor; het combineert design en functionaliteit op een unieke wijze. Iedere verdieping heeft een eigen inrichting en er zijn koffiecorners voor informele overleggen. Debbie benadrukt: “Onze mensen zijn ons grootste kapitaal en daar zorgen we graag goed voor. We bieden ontspanningsmogelijkheden zoals tafelvoetbal en poolen, en dagelijks een gezonde lunch met vers fruit. Het resultaat? Een lager ziekteverzuim en ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, hebben we geen moeite nieuw talent aan te trekken. Mensen werken hier graag." 

Een culinaire ervaring met Gülnur Nielen

Een belangrijk onderdeel van de zes-sterren beleving bij Bulsink is het culinaire aanbod. Op de bovenste verdieping leidt Gülnur Nielen van Pure Food & Pure Taste het restaurant, waar dagelijks verse en gezonde gerechten worden bereid. "Ik ben heel blij met Bulsink als partner", vertelt Gülnur enthousiast. "Mijn team en ik werken met pure en eerlijke ingrediënten. We stemmen het menu af op de wensen van Bulsink gasten en inspireren zelfs medewerkers om zelf ideeën aan te dragen voor gerechten. (lacht) En we hebben hier ook gewoon af en toe een krokettendag hoor.”

Van klein familiebedrijf naar speler met impact

Wat begon als een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal actieve general contractor met vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk en projecten in nog veel meer landen. Met klanten als Rituals en My Jewellery laat Bulsink zien dat het in staat is om met topmerken samen te werken. Wat het bedrijf onderscheidt van andere in de bouwsector, is zijn volledige ontzorging van klanten. "We bieden een turn-keyservice", legt Debbie uit. "Vanaf het eerste ontwerp tot de oplevering nemen we de leiding en zorgen we ervoor dat het project succesvol en volledig gebruiksklaar wordt opgeleverd.. We zijn wendbaar, vastberaden en denken altijd mee met de klant." 

Bouwen volgens de B.U.I.L.D.-waarden

De sleutel tot het succes van Bulsink ligt in de eigen B.U.I.L.D.-waarden: Brand-conscious, Ultra-fast, Inspiring, Leading en Determined. Deze waarden vormen de kern van de werkwijze. Het bedrijf bouwt niet alleen aan fysieke structuren, maar ook aan de merken van zijn klanten. Snel, en zonder concessies te doen aan de kwaliteit. "Wij zijn vastbesloten om elk project, hoe uitdagend ook, tot een succes te maken", zegt Debbie. “bij ons ben je in goede handen." 

Wil je een kijkje nemen in dit prachtige bedrijf en meteen genieten van de heerlijkste gerechten van Gülnur? Meld je dan hier aan voor het Brabants Netwerkdiner op maandag 2 december.

Tags

delen

Ook interessant