sluiten

Bij ons is innovatie één van de kernwaarden!

Fotografie: Laurens Janus

Schrijver: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

“Van Oers is dé accountant, fiscalist en adviseur voor het mkb. Met 5 vestigingen in Brabant bieden we maatwerkoplossingen voor onze klanten in het mkb. Zo is er voor de klantvraag altijd een oplossing die past”, legt directeur Johan Cornet uit. “Dit bereik je alleen door te innoveren. Bij ons zit innovatie in het digitaliseren en optimaliseren van processen en de dienstverlening.”

Digitaliseren van processen
“We hebben sinds kort bij Van Oers een ‘directeur innovatie’ in dienst”, vertelt Johan. “Bij ons is innovatie één van de kernwaarden. Het gaat daarbij om digitalisering en vernieuwend bezig zijn met het vinden van oplossingen voor onze klanten. Als je een digitaliseringsslag maakt, dan is de menselijke factor cruciaal. Dit betekent namelijk een andere manier van samenwerken van Van Oers met de klant. Hoe kunnen wij voor zowel onszelf als voor de klant een beter inzicht krijgen in datastromen en daardoor een betere en proactieve adviseur zijn? Uiteraard doen wij dit samen met partners die met ons innovatieve software voor het mkb ontwikkelen.”

Innovatieve dienstverlening
“Onze mkb-klanten gaan deze digitaliseringsslag pas echt merken in de dienstverlening doordat wij in no-time een financieel strategisch plan kunnen neerleggen. Hierbij kan tussentijds worden vastgesteld of het plan wordt gehaald doordat er op interactieve wijze geanalyseerd en gesimuleerd kan worden. Het resultaat is betere financiële stuurinformatie voor de klant om de financiële gezondheid van de onderneming te optimaliseren, waarop Van Oers proactief adviseert. 
Een win-win situatie dus”, vertelt Johan enthousiast.

delen

Van Oers

Europark 5
4904 SX Oosterhout
0162-497060

www.vanoers.nl/ Lees meer >
Ook interessant